Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lešinarenje na ruševinama

Provalile u stan razrušen potresom pa uhićene na izlasku iz zgrade

Nakon potresa u Zagrebu prijeti opasnost od urušavanja krovova i pročelja zgrada
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
15.05.2020.
u 12:27

Prema statistikama broj provala u ožujku i travnju 2020. ne odskače od broja provala u isto vrijeme 2019.

Iako su građani Zagreba nakon potresa javno istupali u medijima tvrdeći kako ima sve više provala i pokušaja provala u razorene stanove, policija je to uglavnom demantirala pozivajući se na svoje statistike prema kojima broj provala u ožujku i travnju 2020. ne odskače od broja provala u isto vrijeme 2019.

No da provala ipak ima, sada je ipak potvrdila i policija, koje je izvijestila da je 13. svibnja oko 15.30 uhitila dvije djevojke u dobi od 19 i 20 godina koje su provalile u razrušeni stan u Ulici Ignjata Đorđića. Njih su dvije, kako se sumnja, došle do stana koji se trenutačno ne koristi, jer je statika zgrade narušena.

Obile su vrata stana, no u njega ipak nisu ušle. Moguće da su se preplašile kada su vidjele ruševine. Nisu ništa ukrale, no kada su izašle iz stana uočili su ih policajci koji obilaze zgrade oštećene potresom. Priveli su ih u postaju, te su prijavljene za pokušaj provale.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije