Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
udruga david

Prosvjedom protiv nasrtaja Crkve na zdravstveni odgoj

david,prosvjed
Željko Hladika/PIXSELL
27.12.2012.
u 12:09

Građani se pozivaju da ponesu i vlastite transparente kojima će se izraziti mišljenje o grubom i neutemeljenom napadu Katoličke crkve na obrazovni sustav

David, udruga građana za zaštitu ljudskih prava, poziva građane da u srijedu 16. siječnja u 18 sati dođu na miran prosvjed na Cvjetni trg kako bi odgovorili na nasrtaje Crkve i dijela građana protiv zdravstvenog odgoja u školama. 

Građani se pozivaju da ponesu i vlastite transparente kojima će se izraziti mišljenje o grubom i neutemeljenom napadu Katoličke crkve na obrazovni sustav. Istovremeno, pozivaju se svi građani Hrvatske da na trgovima svojih gradova, istoga dana uvečer od 18 do 19 sati održe miran prosvjed bez držanja govora. Učenike srednjih škola diljem Hrvatske pozivaju da se istodobno sami organiziraju tako da se prije ili nakon nastave nađu ispred svojih škola – oni koji su završili nastavu s onima koji dolaze na popodnevnu nastavu.

– Dođite mirno i dostojanstveno. Ako želite, napišite svoj transparent, tj. svoje mišljenje o uvođenju zdravstvenog odgoja u škole, no tako da sadržaj ne bude uvredljiv, poručuju iz udruge. Pozivaju i studente da se slično samoorganiziraju u podnevnoj ili drugoj pauzi ispred svojih fakulteta, održe mirni kratki prosvjed uz vlastite transparente, također bez bez uvredljivih sadržaja.

>>Ne dođe li na sat zdravstvenog, dijete će dobiti neopravdan

Komentara 9

Avatar pupoljak
pupoljak
12:23 27.12.2012.

Odlično!!!!!! Sada nek se zapita Kaptol što im je ovo trebalo.

DU
Deleted user
12:44 27.12.2012.

vlada mora na prvoj sjednici sabora,donjeti zakon o zabrani djelovanja crkve ,mjesanja u civilne zakone drzave,pa ako je potrebno i skroz zabraniti djelovanje,jer crkva je veliko zlo po civilni normalni svjet.

OB
-obrisani-
19:52 27.12.2012.

što su biskupi tražili............sad će dobiti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije