Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagrebačko sveučilište

Promovirano 430 novih doktora znanosti i umjetnosti

promocija doktora
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
1/8
06.07.2014.
u 14:35

U skladu s protokolom, kandidati su bili odjeveni u svečane odore (toge) i akademske kape, a od zgrade Sveučilišta do zgrade HNK su došli u povorci.

Na dvije prigodne svečanosti u HNK u Zagrebu danas je promovirano 430 novih doktora znanosti i umjetnosti Zagrebačkog sveučilišta.

U skladu s protokolom, kandidati su bili odjeveni u svečane odore (toge) i akademske kape, a od zgrade Sveučilišta do zgrade HNK su došli u povorci.

Svečanosti su započele intoniranjem himne, a novim doktorima znanosti, njihovim obiteljima i ostalim uzvanicima se obratio rektor Sveučilišta prof.dr. Aleksa Bjeliš.

>>Traže 44 asistenta za tri fakulteta

>>Nečastivi u rektoratu ili strahote biblijskih vrijednosti

Foto: Goran Jakuš/PIXSELL

Komentara 16

DA
Dagobert
14:46 06.07.2014.

Mnogo doktorata. Drzava osiromasila. Ova Disproporcija govori sve o kvalitetu nasih "Elita".

KA
kafka
15:46 06.07.2014.

Blago nama, sada će početi procvat Hrvatske. . . . . :-) . . . . . . . . . . . . . . . . . . Ta, nisu valjda doktorirali samo da im država isplaćuje većue veću plaće.?! . . . . . . . . . . . . . . . . . . U njihov doktorat je već uložen i novac građana i građani trebaju očekivati povrat uloženog kapitala. Ako je povrat (direktan ili indirektan, u bili kojem obliku) slab ili nikakav onda je ulog bio beskoristan.

KP
karlo.petrik
18:19 06.07.2014.

Hrvatska skoluje a EU i Amerika zaposljava

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije