Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRGOVANJE LJUDIMA

Prisilio 50-godišnjakinju da se prostituira i zaradio 200.000 kuna

silovanje
Foto: ilustracija
13.02.2015.
u 22:19

Žena je sav novac zarađen prostitucijom davala svodniku

Muškarac (51) osumnjičen je za trgovanje ljudima, konkretno - da je 50-godišnju hrvatsku državljanku prisilio na bavljenje prostitucijom.

Policijska uprava splitsko-dalmatinska i DORH priopćili su kako se muškarac sumnjiči da je iskoristio teško emocionalno i materijalno stanje i oštećenu doveo u odnos ovisnosti kako bi je natjerao da pruža seksualne usluge klijentima na području Splita, Pule i Rijeke, njih više desetaka, po cijeni od 300 do 600 kuna. To je trajalo od studenog 2014. do 12. veljače ove godine, a 51-godišnjak je ženu držao pod stalnim nadzorom te si je prisvajao cijele iznose koje je žena dobivala od klijenata.

Žena je prostitucijom tako pribavila najmanje 200 tisuća kuna koje je u cijelosti predala osumnjičenom, kod kojega je pak pronađeno i oduzeto više od 190 tisuća kuna u raznim valutama.

Državno odvjetništvo u Splitu nakon ispitivanja je podnijelo sucu istrage Županijskog suda u Splitu prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

>> Vlasniku agencije Kristina godina zatvora uvjetno za podvođenje manekenki

>> 'Svodnik je tvrdio da u Njemačkoj ima legalan posao i da plaća porez'

Komentara 17

MA
Marko1337
23:08 13.02.2015.

Sada će imati šanse da njega neki svodnik u nekom bajbuku iznajmljuje i ubire pinku. Sada će malo on biti dolje

BA
bajo2
22:52 13.02.2015.

tko zna koliko bi zaradio da je imao cijeli staracki dom?sa 50 godina u tome poslu si kao fico na autoputu ahahahaha

AA
aabbcc
23:25 13.02.2015.

E jesu muskarcine, ma gdje ih je toliko skupio ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije