Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko će vratiti ‘ekološki dug’

Prirodne resurse koje planet regenerira u jednoj godini potrošimo već krajem srpnja

22.04.2023.
u 09:42

Čovječanstvo sve prirodne resurse koje planet može regenerirati u jednoj godini potroši već krajem srpnja, ostatak godine iscrpljuje one koji se ne mogu obnoviti. Trošimo ne samo 'kamate' nego i 'glavnicu' posuđenu od budućih generacija

Komentara 3

HO
homofobic
18:21 22.04.2023.

Recimo da su u pravu ti "strucnjaci" koji izracunavaju od kojeg datuma "trosimo glavnicu" ali ja im kazem da mi trosimo svoju ustedevinu a buduce generacije ce, kada stasaju, trositi ustedevine religije obnovljivih prirodnih bogatstava. Njima niti nece trebati vise jer ce biti tako stedljivi da ce u jednoj godini ostaviti bodatstava za u slijedece tri godine pa ce se zatrpati nepotrosenim sirovinama a sta ce onda ciniti? Da li ce visak "resursa" skladistiti na Marsu?

Avatar Striborski
Striborski
13:23 22.04.2023.

Nema nam drugo nego se vratiti u srednji vijek. Tko će prvi? Kladim se oni koji ne mogu bez najnovije inačice iPhonea. Znaju li oni koliko se rudače iskopa samo za jedan takav telefon bez kojeg ne mogu zamisliti život? Tone.

IK
Ikarus
12:50 22.04.2023.

Razmišljanja prilično srednjovjekovna cijelo vrijeme vam se priča da zemlja planet više neće biti resurs za iskorištavanje nego svemir do kraja ovog stoljeća populacije če se preseliti izvan planeta .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije