Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhvaćena u prevari

Prijateljici namjestila svog dečka pa poludjela kad je vidjela što su učinili

prevara
Foto: Screenshot YouTube
1/2
29.10.2017.
u 20:05

Kelsey je odlučila je testirati svoju prijateljicu Britney koja ''voli zauzete dečke'' pa joj je namjestila svog dečka Sama

To Catch a Cheater popularni jer američki show u kojem sumnjičavi partneri pokušavaju otkriti bi li ih osoba s kojom su u vezi ili u braku prevarila.

No, Kelsey je odlučila testirati svoju prijateljicu Britney koja ''voli zauzete dečke'' pa joj je namjestila svog dečka Sama.

– Ona je osoba kojoj se ne može vjerovati. Tip je djevojke koja voli biti sa zauzetim dečkima – rekla je Kelsey.

Sve je snimano kamerom, a Kelsey je gledala što njezin dečko i prijateljica rade.

Njih dvoje našli su se, naime, u jednom kafiću usred dana i upustili su se u razgovor. Dotaknuli su se Halloween zabave i Britneyina rođendana.

Sam joj je predložio da njih dvoje sami nekamo odu za njezin rođendan, no cijela situacija nije se svidjela njegovo djevojci iako se njezin dečko samo pretvarao. Kada su se Britney i Sam trebali poljubiti, Kelsey je poludjela no htjela se uvjeriti da će to zapravo i učiniti.

– Planiram prekinuti s njom. Ako sad prekinem, hoćemo li biti zajedno? – upitao je Sam Britney i poljubio je.

Bijesna Kelsey odmah je uzela mobitel i nazvala svoga dečka.

– Mislio sam da ovo radimo zbog nas. Ti si ovo namjestila, zbog nas dvoje. Sad vidiš kakva je ona – smirivao ju je njezin dečko.

Komentara 11

Avatar ambientocclusser
ambientocclusser
05:05 30.10.2017.

Pa jel to za članak? Svaka epizoda tog namještenog "showa" ima istu radnju, i vi svaki put to objavljujete kao nešto bitno i šokantno i nevjerovatno. Nekad su novine imale, kad nije bilo tema za pisanje, korisne savjete. Kada okopati vrt, zaštititi ruže od puževa, napraviti pekmez od šipka, zaustaviti prokišnjavanje krova, poboljšati grijanje bez izdataka, držati svježe namirnice bez frižidera... takve neke stvari. Ova sadašnja garnitura "nounara" kopipejsta ispiranje mozga iz tuđih predstava najnižeg intelektualnog predznaka i još ih reklamira. Jadno.

ST
Startrack
22:07 29.10.2017.

To nam vecernji i Karolina guraju crnce za "decke". Nece ih ovde u USA nijedna koja dobro izgleda pa hajde prosipaj bratstvo jedinstvo u Hrvatskoj.

CE
centirion
03:47 30.10.2017.

Koga briga za sve ovo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije