Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Predstava „Velika Božićna misterija“ za vinkovačke mališane označila početak blagdanske čarolije

Velika Božićna misterija
Foto: Promo
1/3
13.12.2018.
u 13:55

Brojni vinkovački mališani zajedno sa svojim roditeljima u subotu su uživali u zanimljivoj blagdanskoj predstavi „Velika Božićna misterija“ u restoranu Barun Trenk.

Tvrtka Boso je i ove godine nastavila suradnju s Gradskim kazalištem „Joza Ivakić“ u Vinkovcima kako bi svim zainteresiranim mališanima i njihovim roditeljima omogućila potpuni doživljaj božićne atmosfere. Ideja o suradnji nastala je kada je tvrtka Boso za djecu svojih djelatnika željela podariti pravi blagdanski poklon – gledanje djeci uvijek zanimljivih kazališnih predstava, a budući da se dobar glas daleko čuje, pojavio se veliki interes i šire javnosti, stoga je Boso odlučio omogućiti svim zainteresiranim vinkovačkim mališanima da budu dio ovog blagdanskog ugođaja. Tako su se cijelim restoranom Barun Trenk u subotu mogli čuti iznimno veseli glasovi i dječji smijeh na svakom koraku.

Foto: Promo

Osim toga, Boso se svake godine pobrine da djeci ne nedostaje smijeha i veselja uz njihove najdraže junake iz crtanih filmova te angažira maskotu koja baš svaki put izmami osmjeh na njihova lica. Ove godine bile su to maskote partnerskih tvrtki Filir i Zvijezda koje su zabavljale djecu prije početka predstave, dok su svi mališani po završetku predstave imali priliku slikati se s Djedom Božićnjakom, koji ih je razveselio slatkim paketima, te mu šapnuti svoje blagdanske želje. S obzirom na to da za veselo raspoloženje treba biti punog trbuha, tvrtka Pekar niti jedne godine nije preskočila počastiti mališane ukusnim krafnama s čokoladom, a da su doista bile ukusne pokazuju i nastali dječji brkovi od šećera, a djeca su se, u predahu od  igre i smijeha, mogla osvježiti najukusnijim sokovima Maraske.

Foto: Promo

Vidimo se u još većem broju dogodine!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije