Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
počela berba grožđa

Predsjednik Josipović u društvu vinske kraljice ubrao prvi grozd

ivo josipović (1)
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
1/5
08.09.2011.
u 18:44

Jastrebarsko je udomaćilo predsjednika i njegove goste diplomate. Brali su grožđe na imanju vinara Siniše Šoškića, jednog od 35 jaskanskih vinara.

Berbu grožđa u Jastrebarskom danas je počeo hrvatski predsjednik Ivo Josipović u društvu supruge Tatjane i stranih veleposlanika na imanju vinara Siniše Šoškića, jednog od 35 jaskanskih vinara. Predsjednika i diplomate prvo je dočekao gradonačelnik Jastrebarskog Mihael Zmajlović, koji im je poželio dobrodošlicu na ulazu u perivoj dvorca Erdody. Tamo se predsjednik Josipović obratio predstavnicima diplomatskih misija i istaknuo da su za restauraciju dvorca osigurana sredstva iz fondova EU.

Zatim su se svi uputili na imanje gdje je Josipović uz pjesmu folklornog ansambla KUD Cvijet ubrao prvi grozd u društvu aktualne vinske kraljice Kristine Vugrin, a tad su mu se u berbi pridružili i diplomati.

Komentara 11

Avatar dariodario551
dariodario551
19:42 08.09.2011.

Kosorica je otvorila Berbu Grožđa kod Čobankovića u Iloku. Čobanković ima najveću plantažu vinove loze u cijeloj Hrvatskoj

OB
-obrisani-
19:42 08.09.2011.

dok jadra*** radi, sdp-ovci banče!

Avatar HipnosPajdaš
HipnosPajdaš
19:42 08.09.2011.

Da.............dardal. Imali smo male izglede ali veliku nadu,ali smo uspjeli stvoriti državu.Za koga,to danas svi vidimo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije