Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Pomislila je da ju suprug vara, ali ni u snu joj ne bi palo na pamet što se zapravo događa

Kada ga je upitala 'tko je ona', Warren je briznuo u plač. Rekao je supruzi da ju previše voli da od nje sakriva tako važne stvari.
24. kolovoza 2019. u 21:00 10 komentara 18788 prikaza
Foto: Getty Images

Nakon deset godina braka Kelly Allen primijetila je da se njezin voljeni suprug počeo ponašati drugačije. Stalno je sakrivao mobitel, a kada je Kelly pronašla ruž u njegovom autu znala je da je vrijeme za jedan ozbiljan razgovor. Isprva je tužna žena mislila da ju Warren (38) vara, ali ta pretpostavka bila je daleko od istine.

Par narušeno povjerenje `U braku smo 25 godina, a muž me i provjerava gdje idem i ne vjeruje mi`

Kada ga je upitala 'tko je ona', Warren je briznuo u plač. Rekao je supruzi da ju previše voli da od nje sakriva tako važne stvari. A onda je priznao da u njegovom životu ne postoji druga žena, nego da je on - žena. Kelly nije bilo jasno što se događa pa je Warren krenuo od početka, prenosi Metro.

Prvi put je shvatio da je drugačiji kada je bio u pubertetu kada nije želio da se njegovo tijelo razvije u tijelo odraslog muškarca. Situacija se malo promijenila kada je zavolio Kelly, ali sebe oduvijek doživljava kao ženu imena Zoey. Kelly je počela plakati misleći da će ova činjenica okončati njihov brak i živote njihove dvije kćeri. Međutim, shvatila je da toliko voli svoga supruga da joj nije bitno nalazi li se on u tijelu žene ili muškarca. Warren, tj. Zoey je uskoro počeo piti hormonsku terapiju, a sprema se i na operaciju promjene spola. 

Par ljubavni problemi 'Nakon 20 godina braka, supruga je rekla da me više ne voli'

Nakon toga će ovi supružnici imati novo vjenčanje, ovoga puta s dvije mladenke. 

- Veza nam je jača nego ikad - poručila je Zoey koja ne zna kako bi kroz sve prošla bez podrške svoje supruge. Kćerima su objasnili da je tata i dalje ovdje, ali mu tijelo izgleda drugačije.

- Još uvijek smo sretna obitelj - zaključila je Kelly koja priznaje da se ponekad osjeća ranjivo zbog pritiska okoline.

Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar gospon Fulir
  gospon Fulir:

  I neka mi netko objasni da je to normalno i da je to nešto što bi zavrijedilo završiti u novinama! Kog vas vraga uče na tom novinarstvu? Jel vas ponekad nazove neki od profesora i kaže da ga je sramota ... prikaži još! da ste postali to što jeste?

 • amo_ća:

  Koji ste vi bolesnici kad prenosite ove gadosti

 • Avatar Jura z bregov
  Jura z bregov:

  Jesenti milu bigulicu, ako ovo nije moderno, progresivno, liberalno, tolerantno, empatično i inkluzivno, onda sam ja najgori natražni zatucanac i zadrti ognjištar s dna kace. Nakon 35 godina braka i četvero djece moram pozvati ženu si na red i pripupitati ... prikaži još! je zašto mi nikad nije priznala da se osjeća kao muškarac zarobljen u ženskom tijelu pa da joj pružim punu podršku pri hormonskoj terapiji i tako se barf malo iskupin za svoju zatucanost i ognjištarstvo.