Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oduševila Ruse

Političar pokušao umiriti prosvjednike, no svi pričaju o potezu ove djevojčice

djevojčica
Foto: Screenshot
1/2
23.03.2018.
u 09:49

Guverner je stigao na prosvjed protiv velikog odlagališta u blizini grada koje je uzrokovalo zagađenje zbog kojeg se otrovalo 50-ak djece s tog područja, ali ga je zasjenila jedna djevojčica

O postupku jedne djevojčice koja je sudjelovala na prosvjedu u gradu Volokolamsku udaljenom stotinjak kilometara od Moskve priča cijela Rusija.

Djevojčica je, naime, guverneru moskovske regije Andreyu Vorobyovu koji je pokušavao umiriti prosvjednike pokazala da mu treba 'prerezati grlo', a sve je snimljeno kamerom.

Guverner je stigao na prosvjed protiv velikog odlagališta u blizini grada koje je uzrokovalo zagađenje zbog kojeg se otrovalo 50-ak djece s tog područja.

Dok je pokušavao smiriti prosvjednike, djevojčica je napravila gestu rezanja grla i to nekoliko puta.

Nakon što se snimka proširila internetom, djevojčicu su prozvali 'čudom' te simbolom revolucije, a neki su čak predlagali kako bi je trebalo postaviti za guvernerku umjesto Vorobyova.

Iako Vorobyov nije stišao prosvjednike, imao je sreće što je izvukao živu glavu.

Komentara 1

MA
Majur
10:18 23.03.2018.

Ajmo rusofili...tako nešto u Rusiji,ma neeeee.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije