Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
To mu nije trebalo

Majka pobjesnila kada je čula što je profesor rekao njezinoj kćeri

Paris Lane
Foto: Facebook
23.03.2018.
u 07:35

Jedan je profesor svojim komentarom šokirao riđokosu 12-godišnjakinju

Paris Lane, 12-godišnjakinja koja pohađa školu Kearsley Academy u blizini engleskog Boltona ostala je u šoku nakon što joj je profesor dao savjet o boji kose.

Djevojčica je, naime, rođena kao riđokosa pa joj je profesor rekao ''da oboji kosu jer narančasta nije prirodna boja''.

Kada je to čula njezina majka Nic Lane (31), poludjela je.

– Prolazila je školskim hodnikom u blizini odjela matematike kada je iz jedne učionice netko viknuo da stane. Okrenula se, a tada joj je profesor rekao kako ''treba obojiti kosu jer narančasta nije prirodna boja'' – ispričala je majka te dodala:

– Čak sam joj i kupila smeđu boju za kosu jer je stalno maltretiraju u školi što ima narančastu kosu, a nakon ovog komentara bila je stvarno uzrujana – ističe.

Prema školskim pravilima, učenici su dužni nositi uniforme, a u pravilniku piše i kako su zabranjene ''ekstremne boje kose i stilovi''.

Majka kaže kako je odmah pojurila u školu potražiti objašnjenje, a nakon što joj je jedna profesorica rekla kako ''znaju da je to njezina prirodna boja kose'', razgovarala je i s profesorom koji je dao neumjesni komentar.

– Rekao je da će razgovarati s mojom kćeri, no to se još nije dogodilo kao ni bilo kakva druga reakcija iz škole – ističe majka djevojčice.

Pogledajte i galeriju: Fotografije koje su izludile mnoge: Vidite li što se na njima nalazi?

Paris Lane
1/18
Ključne riječi

Komentara 40

DR
Drazen78
08:39 23.03.2018.

Pa dobro jel vas nije sramota objavljivati ovakve gluposti?

LJ
ljudeman
07:50 23.03.2018.

Majka je odmah pohitala ispricati sve medijima i usput pozirati za naslovnicu..

Avatar tituš
tituš
08:31 23.03.2018.

Neka se ošiša i bude muško, IK to dopušta, a britansko društvo podržava ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije