Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Policija pronašla pištolj kojim je pucano u direktora Bačani transporta

Rudolf Hruškar
Matija Topolovec/PIXSELL
10.12.2009.
u 10:09

Hruškar je jučer pucao u direktora poduzeća "Bačani transporti" Ivana Ščapeca i pogodio ga u ruku, nogu i trup te mu nanio teške ozljede koje nisu opasne po život.

Policajci PU krapinsko-zagorske i PU varaždinske pretražili su automobil Rudolfa Hruškara kojim se odvezao nakon što je u direktora "Bačani transporta" Ivana Ščapeca ispalio tri hica.

U automobilu su pronašli pištolj s tri komada streljiva.

Pištoljem koji je legalno posjedovao, Hruškar je u srijedu u prostorijama poduzeća u Bedekovčini direktoru Ščapecu pogodivši ga u ruku, nogu i trup nanio teške ozljede koje nisu opasne po život.

Policija je potvrdila da se Hruškar nakon pucnjave odvezao automobilom i predao policijskim službenicima u postaji u Novom Marofu. Nakon dovršene kriminalističke istrage, Hruškar je uz kaznenu prijavu za pokušaj ubojstva prevezen u istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.

Komentara 3

ZD
Zdravek
11:35 10.12.2009.

10.12.2009. u 10:44h radant je napisao/la: \"malo radi pa malo otkaz\" ocito nisi citao jucerasnji clanak lik je vracen na mjesto pomocnog vozaca, a niko od vozaca nije htio radit s njim a i vec je bio u prijevremenoj miroviniini koju je zamrznuo i onda je jos otiso na bolovanje zbog depresije mozda su mu sefovi lopovi al covjek definitivno nije normalan i zbilja neznam ko bi ga htio za radnika, a i neznam dal je sigurno takvoj nestabilnoj osobi dat volan slepera u ruke?

RA
radant
10:44 10.12.2009.

sinoć vele u dnevniku da je čovjek dobio otkaz pa da ga je sud vratio na posao a banda mu opet dala otkaz , dakle nepoštivaju sud i čovjek je pravdu uzeo u svoje ruke i to s pravom rekaoo bi , jer nemože se banda lopovska tako igrati sa ljudskim sudbinama malo radi pa malo otkaz

UR
urco
12:35 10.12.2009.

Počelo je. Kad smo u feudalizmu, odnosno kmetovi, samo oružje nas može zaštititi od izrabljivača. Mislim da svi vozači koji poznaju Šćapca čestitaju Rudi. Kad će EU da ovo sve ostavimo lopovima i državnim činovnicima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije