Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ozljeda na radu

Policajac pao sa službenog motora i teško se ozlijedio

policija
13.08.2011.
u 13:38

33-godišnjak je zadržan na liječenju u KBC Rijeka, izvijestila je lička policija.

Tridesettrogodišnji službenik policijske uprave ličko-senjske zadobio je teške tjelesne ozljede u prometnoj nesreći koja se u petak oko 14.40 sati dogodila u mjestu Zavratnica nedaleko grada Senja.

Vozeći motocikl marke kawasaki po državnoj cesti D8, obavljajući svoje službene zadaće, policajac je iz za sada neutvrđenih razloga ulaskom u blagi lijevi pregledni zavoj pao s motora na desnu bočnu stranu.

33-godišnjak je zadržan na liječenju u KBC Rijeka, izvijestila je lička policija.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
18:48 13.08.2011.

Pao iz čista mira,presporo se vozio pa zbog ravnoteže se prevrnuo i ogulio kožu na dlanu lijeve ruke,što je okvalificirano ,kao vrlo teška ozljeda po život opasna. Najvjerojatnije će biti Umirovljen

VE
vexvg
19:38 13.08.2011.

iskreno se nadam da nije ozbiljnije ozljeđen te da će i on (kao i svi mi ostali smrtnici) dobiti prekršajnu prijavu zbog \"vožnje neprilagođene uvjetima na cesti\"

BA
Bandit
08:01 14.08.2011.

U ovom slucaju kao i u ostalima gdje je djelatnik policajac.krivac je netko drugi u ovom slucaju sama cesta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije