Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izvanredno slijetanje

Poletio pa se odmah vratio: Zrakoplov se sudario s jatom ptica iznad Zagreba

jato ptica
Duško Marušić/PIXSELL
12.07.2022.
u 15:15

Kapetan zrakoplova kompanije LOT Polish Airlinesa u nedljeju, 10. srpnja, neposredno nakon polijetanja iz Zagreba za Varšavu, morao je zatražiti izvanredno slijetanje.

Neposredno nakon polijetanja zrakoplova na redovitoj liniji iz Zagreba za Varšavu, kompanije LOT Polish Airlines, kapetan je morao zatražiti izvanredno slijetanje u Zračnu luku Franjo Tuđman. U zraku je naime, nakon polijetanja došlo do sudara zrakoplova s jatom ptica. 

Srećom, nitko nije nastradao, zrakoplov je uspješno sletio bez problema, a kompanija je organizirala daljnji transfer za putnike.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije