Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAZNENO PRIJAVLJEN

Pokušao ubiti svoja dva psa - bacio ih u kamenolomu s visine od 10 metara

pas
Foto: Udruga Ruka Šapi Pula/Facebook
18.11.2016.
u 23:24

Oba psa pronašli su ozlijeđene prolaznici te su ih zbrinule udruge za zaštitu životinja

I. Ž. (36) iz Pule prijavljen je policiji jer je namjerno htio ubiti svoja dva psa bacivši ih s 10 metara visine, pišu 24 sata.  

- Sumnjiči ga se da je sredinom veljače odveo u šetnju svog psa pasmine bull terijer te ga je pokušao usmrtiti tako da ga je u kamenolomu na Stoji bacio s visine od oko deset metara. Svog drugog psa pasmine pitbull pokušao je usmrtiti 9. listopada, također u kamenolomu na Stoji, kada ga je prvo udario prikladnim predmetom, a potom ga je bacio s visine od oko deset metara - rekla je Nataša Rogić iz Policije.   

Oba psa pronašli su ozlijeđene prolaznici te su ih zbrinule udruge za zaštitu životinja. Protiv osumnjičenog se podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku, kažu u policiji.

Doznaje se da Puljanin ima još dva psa iste pasmine te da su pokušani oduzeti vlasniku, ali se on usprotivio.

>> Sjekirom do smrti zatukao vlastitog psa

>> Bandić uvodi policiju za životinje

Komentara 5

SE
serđo12
09:47 19.11.2016.

ko je taj luđak?

HR
HrvatOs
09:04 19.11.2016.

dajte puno ime tog debila...

IC
ice12
02:47 21.11.2016.

Ne volim taj naziv 'kucni ljubimci'. To su ziva bica sa svim svojim potrebama, prednostima, manama... Nisu igracke, stvari i tomu slicno. Poznajem ljude kojima su i njihova djeca neka vrsta'igracke'. A kad se dogode zlodjela, onda se pitamo 'zasto'; pa eto "zato".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije