Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zlatar

Pokušao ga je ubiti, ali sada su opet u dobrim odnosima!

'zagorje - 22. 02. 2011.,Zlatar, Hrvatska - Ivica Culej na sudenju za pokusaj ubojstva pri Stalnoj sluzbi Zlatar zagrebackog Zupanijskog suda, iza njega ostecenik Stjepan Puklin'
'Sabina Sviben/VLM'
22.02.2011.
u 17:15

Culej je jučer rekao kako se ne osjeća krivim za počinjeno kazneno djelo, a Puklin pak da se pomirio sa svime što se dogodilo

Pri Stalnoj službi u Zlataru zagrebačkoga Županijskog suda iznova se sudi Ivici Culeju (46) iz Belca za pokušaj ubojstva. Culeja optužnica tereti da je 26. ožujka 2005., na Veliku subotu, u 18.46 sati na cesti u Kovačićekima blizu Belca zaustavio svoj automobil i otvorio vrata te tako onemogućio prolazak cestom Stjepanu Puklinu koji se vozio prema Belcu. Nakon što je Puklin Culeja zamolio da zatvori vrata automobila kako bi nastavio vožnju, Culej je to odbio, uzeo pištolj, uperio ga Puklinu u glavu i govorio mu da će ga ubiti. Puklin je Culeja uhvatio za ruke kojima je držao pištolj i cijevi pištolja malo skrenuo, a Culej je ispalio hitac i pogodio Puklina u glavu iznad lijevog uha. U naguravanju je ispao spremnik sa streljivom iz pištolja, a nakon toga je Culej otišao. Puklin je u naguravanju ozlijeđen, imao je razderotinu na glavi. Culej, koji je u vrijeme događaja bio pod utjecajem alkohola, u studenome 2006. na Županijskom sudu u Zlataru nepravomoćno je osuđen na godinu dana zatvora, no Vrhovni sud je u rujnu 2009. ukinuo tu odluku. Na jučerašnjem ročištu Ivica Culej rekao je da se ne osjeća krivim. Puklin je izjavio da je od tog događaja prošlo već šest godina i da se on sa svime time što se dogodilo pomirio te da se on i Culej sada pozdravljaju kad se sretnu i ne svade se. Štoviše, u dobrim su i korektnim odnosima. Suđenje za pokušaj ubojstva nastavlja se u travnju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije