Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mrtva, a živa

Pokopali svoju kćer, a ona - živa! Tko je žena u njezinom grobu?

mrtvo tijelo u moru (1)
Foto: Nino Strmotić/PIXSELL
1/3
18.05.2010.
u 11:36

Da je ovaj put zaista riječ o Tei Burić, potvrdili su otisci prstiju, a još ostaje utvrditi identitet pronađene utopljenice

Nakon što su policajci u ponedjeljak intervenirali na dojavu zbog nasilja u obitelji u Držićevoj ulici, utvrdili su da je žrtva navodnog nasilnika Tea Burić (39), za koju su prije mjesec dana utvrdili da se utopila u gradskoj luci.

Dojava o nasilju

Utopljenicu su kao svoju kćer identificirali Teini roditelji. Žena kod sebe nije imala dokumente, ali je imala prepoznatljive madeže po tijelu i ožiljke od ranijih operacija. Tada su kazali da Teu nisu vidjeli neko vrijeme i da boluje od psihoze, ali su bili sigurni da je leš na patologiji njihovo dijete. Bile su im poznate i stvari koje su bile u torbici utopljenice. Policiju su prije dva dana pozvali stanari. Prijavili su da neka žena zapomaže. Vrata stana otvorio im je Damir G. (40). Ni on ni žena nisu imali nikakve dokumente pa su privedeni u postaju kako bi im se utvrdio identitet. Damir G. izvukao je iz kuverte preslike dviju osobnih iskaznica. Nakon što su policajci vidjeli da im se Tea Burić vodi kao umrla osoba, identitet su morali potvrditi uzimanjem otisaka prstiju, a ponovno su pozvali i roditelje. Vijest da im je kći živa Jure i Lela primili su vrlo mirno. Kada su je ugledali, potvrdili su da je zaista riječ o njihovoj kćeri te priznali da su se prije zabunili. Ništa rječitiji nisu bili ni u utorak.

Susjedi u šoku

– Je, živa je – bilo je sve što nam je kazao Tein otac.

Utopljenicu iz luke pokopali su u Drveniku kod Makarske.

Stanari Držićeve ulice kažu da znaju da Damir ima psihičkih problema, da je uvijek povučen pa nisu s njim baš kontaktirali. Teini susjedi sretni su što je ipak pronađena živa.

– Za mene je to šok. Hvala Bogu što je živa. Žao mi je ove druge žene koja se utopila, ali Teu znam cijeli život. Uvijek je vesela, dobra sam s njezinim roditeljima. Bila sam kod njih kada smo mislili da je umrla, ali na sprovodu nisam bila. Znam da je imala nekih zdravstvenih problema, ali o tome nikada nisam razgovarala s njezinim roditeljima – ispričala je susjeda.

Tea je u ponedjeljak bila loše, nije ništa govorila pa je zadržana na liječenju na psihijatriji, a policija sada preko otiska prsta mora utvrditi tko je žena nađena 15. travnja u moru ispod Katalinića briga.

Komentara 11

ZD
Zdravek
12:52 18.05.2010.

\"a policija sada preko otiska prsta mora utvrditi tko je žena nađena 15. travnja u moru ispod Katalinića briga.\" pa to su trebali odmah napraviti, a ne vjerovat \"sjecanju\" roditelja o \"poznatim\" stvarima u torbi utopljenice i madežima i ožiljcima

OB
-obrisani-
11:53 18.05.2010.

kakvi debili to svijet nije vidio!

OB
-obrisani-
16:35 18.05.2010.

Koji cirkus, živi cirkus.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije