Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MALO SU SE OPUSTILI

Pogledala kroz prozor stana pa se iznenadila kada je vidjela što rade policajci

Screenshot
31.03.2021.
u 09:33

Njujorški policajci toliko su se razveselili snijegu da su na parkiralištu tragovima guma radili krugove u obliku krafni

Internetom kruži snimka iz kraja siječnja, a koju je snimila jedna djevojka nakon što je vidjela što policajci rade na parkiralištu ispred njezina stana.

Njujorški policajci toliko su se razveselili snijegu da su na parkiralištu tragovima guma radili krugove u obliku krafni. Na parkiralištu su bila dva policijska automobila, jedan je stajao parkiran dok se drugi klizao po igralištu.

Snimka je nastala još 29. siječnja, a u policiji su tada rekli da istražuju slučaj. No, jesu li policajci zbog toga sankcionirani, nije poznato.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije