Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJI DOZNAJE

Pobuna kontrolora leta: Direktor nas zlostavlja! Sigurnost prometa je ugrožena

17.10.2021.
u 20:08

Hrvatski kontrolori zračne plovidbe žale se na zastrašivanje, omalovažavanje i zlostavljanje koje nad njima, kako tvrde, provodi direktor Hrvatske kontrole zračne plovidbe (HKZP) Vlado Bagarić. "Tjera nas na kršenje procedure, prijeti otkazima i rezanjem plaća, a sebi isplaćuje bonuse", poručuju pobunjeni kontrolori. Direktor za Večernji sve negira.

Ključne riječi

Komentara 30

NA
Namcor
22:05 17.10.2021.

Podrška kontrolorima! Neka ovo bude poligon, pokazna vježba da takvim ljudima nije mjesto na vodećim pozicijama. I da za takva ponašanja postoje direktne posljedice. Pa ćemo se i mi drugi ohrabriti, kada vidimo da ima smisla.

AA
Aartur
20:25 17.10.2021.

Direktor Bagarić je inače bivši general kojeg su potjerali iz HRZ-a jer je bio zapovjedno odgovoran za sudar dva MiG-a iznad Like. Nakon toga je neko vrijeme proveo u Agenciji za civilno zrakoplovstvo gdje nije imao praktički nikakve dužnosti, a nakon toga je politički instaliran za direktora kontrole leta. Jasno vam je odmah o kakvoj je "karijeri" riječ.

BS
@bserver
21:56 17.10.2021.

Bagarić ima veze o kontroli letenja isto kao njegov prethodnik, samozvani direktor Karamatić. Ti ljudi su zalutali u krivu profesiju o kojoj ne znaju doslovno ništa! Sklisko i opasno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?