Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osmi krug

Pjevač Davor Gobac odabrao 2 najbolje fotografije na Fotosofia natječaju. Pogledajte koje!

Davor Gobac
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/6
28.09.2016.
u 14:30

Prijavite fotografiju na fotonatječaj 'Fotosofia Wallpaper 09'. Gost – urednik bit će Mile Kekin, frontmen grupe Hladno pivo

Održan je Fotosofia Wallpaper 08 fotonatječaj, a pjevač benda Psihomodo pop Davor Gobac odabrao je dvoje fotografa čiji rad se istaknuo među prijavljenima.

Budući da se Gobac ne bavi fotografijom, tehnički dio nije komentirao, ali naglasio je zanimljivost umjetničke fotografije. Na pitanje u čemu vidi važnost kreativnosti, kazao je da kreativni rad čini ljude boljima i pametnijima.

U slobodno vrijeme voli okinuti poneku umjetničku fotografiju. – Cijeli je život jedan kreativni rad – poručio je Gobac.

U nastavku pogledajte odabrane fotografije:

Foto: Aida Antić

Foto: Aida Antić

Foto: Jurica Galić

Foto: Jurica Galić

Psihomodo pop proteklu subotu nastupio je u Pregradi. Upitali smo ga kakva je publika danas. – Ako su bend i koncert dobri, publika će također biti dobra – otkrio nam je.

Vezano za dominaciju zabavne glazbe na domaćem tržištu poručio je da "bez obzira na zasićenje tržišta i pad prodaje CD-a, njegov posao i dalje je rock 'n' roll".

– Morate svirati uživo i biti dobar live bend i to je borba. Mi ne živimo toliko od prodaje ploča, koliko od koncerata – zaključio je Gobac koji ima preko 30 godina iskustva u glazbi.

Testirajte svoje fotografske vještine i prijavite se na natječaj!

Slijedi i "fotonatječaj Fotosofia Wallpaper 09" – gost urednik devetog kruga bit će Mile Kekin iz Hladnog piva. Zainteresirani fotografi svoje radove mogu prijaviti putem linka.

>> Rene Bitorajac odabrao 4 najbolje fotografije na Fotosofia natječaju, pogledajte koje su!

Komentara 2

RA
radekbrod
17:08 28.09.2016.

prodavač magle

Avatar oliver 7
oliver 7
20:38 28.09.2016.

A ko Davor Gobac ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije