Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE ŠALA

Pjegica koja je zaludila internet. Svima je na istom mjestu, imate li je i vi?

Ilustracija
Foto: Getty Images
21.11.2019.
u 12:49

U raspravu su se uključile tisuće žena, ali i muškaraca koji su uočili mističnu pjegicu.

Nitko nije ni pomislio da će jedna mala pjegica pokrenuti ogromnu raspravu na društvenim mrežama. Sve je započelo twitom Aaryn Whitley koja je objavila fotografiju četiri različite ženske ruke koje imaju nešto zajedničko, a to je pjegica točno na sredini gornje strane zapešća. Nekima se malo više, nekima niže, no većina žena je posjeduje.

Mnogi su pomislili kako je riječ o šali, no kada su pogledali svoju ruku, shvatili su da je i oni imaju. U raspravu su se uključile tisuće žena, ali i muškaraca koji su uočili mističnu pjegicu.

Inače, pjegice su malene točkice na tijelu koje prouzročuje pigment melanin. Na zapešću su češće jer je taj dio ruke izložen svjetlosti pa se lakše ondje mogu stvoriti. 

A sada dobro pogledajte svoje zapešće. Imate li i vi popularnu pjegicu?


 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Aristarh
Aristarh
15:04 21.11.2019.

Jeste ga objasnili, svaka čast. Pojma nemam gdje da je tražim.

MO
modovisisajteMaraschino
14:31 21.11.2019.

nekome je dosadno... znam sve madeže i pjegice na svojem tijelu jer imam dosta crvenih pjegica po rukama i trbuhu ali tu nemam...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije