Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokušaj ubojstva

Pijan izudarao partnericu po glavi. Ona uzela nož i izbola ga

Ilustracija
Davor Puklavec/PIXSELL/Ilustracija
20.11.2023.
u 11:36

Sat nakon ponoći u obiteljskoj kući u Paragu došlo je do svađe i međusobnog naguravanja, a potom i do pokušaja ubojstva

Policija je u romskom naselju Parag u Međimurju uhitila 24-godišnjakinju u koja je počinila kazneno djelo pokušaja teškog ubojstva na štetu 30-godišnjeg izvanbračnog partnera. U petak oko jedan sat poslije ponoći u obiteljskoj kući u Paragu prilikom svađe i međusobnog naguravanja 30-godišnjak je rukama izudarao 24-godišnjakinju po glavi. - Nakon toga 24-godišnjakinja je uzela nož te zadala 30-godišnjaku nekoliko ubodnih rana po tijelu. Tijekom tog nasilničkog ponašanja oba izvanbračna partnera bila su pod utjecajem alkohola - kažu u policiji.

Liječničkim pregledom u Županijskoj bolnici Čakovec utvrđeno je kako je 30-godišnjak u događaju zadobio teške ozljede opasne po život te je zadržana na daljnjem liječenju.

- Protiv osumnjičene 24-godišnjakinje zbog počinjenja kaznenog djela pokušaja teškog ubojstva, podnijeta je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu te je predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske. U nedjelju u prijepodnevnim satima na prijedlog nadležnog državnog odvjetnika osumnjičena 24-godišnjakinja dovedena je na Županijski sud u Varaždinu. Nakon saslušanja sutkinja istrage odredila joj je istražni zatvor do mjesec dana te je predana u varaždinski zatvor.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Državni inspektorat ne zna kako je kujica koju su napali psi u skloništu Beli Manastir

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije