Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUDI PUCAJU

Panika zbog Brexita natjerala ga na maničan šoping. Supruga zatečena

kupovina
pixabay
20.03.2019.
u 22:42

Puno omiljenih namirnica ove obitelji dolaze iz inozemstva i ne žele, ako dođe do nestašice ostati bez njih

Žena iz Worcestershirea je ostala iznenađena kada se njezin suprug vratio iz šopinga. Zbog Brexita odlučio je u supermarketu nabaviti namirnice. Potrošio je više od 600 funti i kupio gomilu stvari među kojima su 144 role toaletnog papira i više od 50 konzervi razne hrane.

Žena je  je na Twitteru podijelila fotografiju o šopingu svoga supruga. Kaže da nije znala da će njezin suprug nakupovati toliko stvari za svoju obitelj. Naišla je na brojne komentare. Rekla da ne želi stvarati paniku zbog Brexita, te da oni jesu peteročlana obitelj i njihov popis namirnica je veći nego kod drugih.

Puno omiljenih namirnica ove obitelji dolaze iz inozemstva i ne žele da ostanu bez toga, kazala je žena.

Inače lanci supermarketa poput Tescoa uvelike nabavljaju velike količine konzervirane hrane, a sve je više onih koji nakon što je Parlament odbacio ugovor o Brexitu, a izlazak je sve izvjesniji, pune svoje smočnice hranom. Scenarij od kojih mnogi strahuju je taj da bi sve moglo uzrokovati nestašicom u trgovinama, piše Metro.

Video: Klepetan i Malena opet zajedno

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije