Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
govor od pet minuta

VIDEO Glasnović u Saboru ponovno napravio cirkus

Željko Glasnović
Foto: Ivan Pernar TV/Screenshot
29.10.2018.
u 12:43

Cijeli ovaj govor zasmetao je zastupnicima Gordanu Marasu i Arsenu Bauku koji su prozvali predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića zbog nedostatka sankcija za govor zastupnika Glasnovića

Zbog blagdana Svih Svetih u četvrtak kad je neradni dan, Hrvatski sabor skupnu sjednicu pomaknuo je na ponedjeljak umjesto u srijedu kako bi odradio planirano ovaj tjedan i kako bi tako završio sjednicu započetu još sredinom rujna.

Odmah na početku zastupnike je "razbudio"  član Kluba zastupnika Neovisnih za Hrvatsku Željko Glasnović

Ako se nekome ne sviđa vjeronauk u školama, bujrum, otiđi. Hrvati su većinom katolički narod s tradicijom kršćanstva. Ima drugih naroda čija je tradicija kršćanstvo koji ne vjeruju u političku korektnost”

On se u svom govoru dotaknuo školske reforme, ali je svojih pet minuta iskoristio pa uspio spomenuti Justina Biebera, show "Život na vagi", a rekao je i "kako neće reći da bi trebalo strijeljati, ali barem dati po tabanima" onome tko je prevodio tehničke priručnike. 

>> Pogledajte govor Željka Glasnovića 

Izvor: IvanPernarTV

"Ako se nekome ne sviđa vjeronauk u školama, bujrum, otiđi. Hrvati su većinom katolički narod s tradicijom kršćanstva. Ima drugih naroda čija je tradicija kršćanstvo koji ne vjeruju u političku korektnost”, počeo je Glasnović. 

Dodao je i kako je "OZNA strijeljala tisuće ljudi, a nasljednici tog kulturnog europskog marksizma sjede u Saboru i glume demokraciju". 

Cijeli ovaj govor zasmetao je zastupnicima Gordanu Marasu i Arsenu Bauku koji su prozvali predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića zbog nedostatka sankcija za govor zastupnika Glasnovića.

"Ja se ne mogu složiti i ako vi slegnete ramenima i kažete: 'Ah, to je Glasnović, pusti ga neka priča', ja to ne mogu prihvatiti...Šutjeli ste kao voda", rekao je Maras. 

 

 

 

Komentara 401

DO
Donald
13:25 29.10.2018.

Marasu, Bauku i sličnim primitivcima, koji pišu u VL ili komentiraju na ovom portalu, sloboda misli, sloboda govora, respekt prema političkom konkurentu, te ostali elementarni pojmovi demokracije strani su pojmovi, jer jedino što su svojevremeno naučili, a od onda ništa više, bilo je uvlačenje u titovu guzicu i komunističko jednoumlje i to im je ostalo u krvi, a osim toga im to i odgovara, jer jednostavno nemaju čime razmišljati, pa im trebaju jednostavna i po mogućnosti jednopartijska pravila. Sada je za takve ljude postalo doista teško, jer SDP/KPH je u rasulu, a za slobodu treba među ostalim imati i inteligencije, no ta očito fali

IL
ilija26
13:07 29.10.2018.

Samo im trpaj

Avatar dmitarX
dmitarX
13:08 29.10.2018.

Istina boli partizanske potomke, Glasnović dobro prokazuje bandu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije