Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milijan Brkić

'Ovo je poruka onima koji su htjeli spriječiti kažnjavanje zločina: Vaše vrijeme je prošlo!'

Milijan Brkić
Foto: Davor Visnjic/PIXSELL
03.08.2016.
u 12:00

– Ova presuda simbolično je priznanje žrtvama "mračnog" vremena u kojem su ljude ubijali zbog ljubavi prema Domovini. Opraštamo, ali ne zaboravljamo – napisao je Brkić na Facebooku

Presudu i doživotne kazne Josipu Perkoviću i Zdravku Mustaču zbog pomaganja u ubojstvu hrvatskog emigranta Stjepana Đurekovića komentirao je i Milijan Brkić statusom na Facebooku pod nazivom "'Hrvatska se vraća uzdignute glave".

"Nema zaboravljenih zločina i malih žrtava. Svaki će zločin naći suca, na ovom ili na onom svijetu. Ova presuda simbolično je priznanje žrtvama 'mračnog' vremena u kojem su ljude ubijali zbog ljubavi prema Domovini. Opraštamo, ali ne zaboravljamo.

Oni koji su dali život za Hrvatsku u svim njezinim ratovima ostaju zauvijek s nama. Njihove su sudbine utkane u svaku novu stranicu naše povijesti. Onima koji su pokušali braniti neobranjivo i spriječiti kažnjavanje zločina, ovo je jasna poruka: VAŠE JE VRIJEME PROŠLO! Hrvatska se u međunarodnu politiku vraća uzdignute glave", napisao je Brkić na Facebooku.

>> Što je sve otkrio Josip Perković u prvom i zadnjem velikom intervjuu prije izručenja

>> Milanović šokiran presudom: Osnivači i najbliži suradnici HDZ-a prokazani su kao udbaški egzekutori

Komentara 61

DU
Deleted user
12:09 03.08.2016.

SDP je stranka koju treba zabraniti zbog pokušaja zaštite koljača sa sjekirom !

BK
branko-kockica
12:14 03.08.2016.

Sad treba zabraniti SDP i oduzeti mu i objaviti svu arhivu koju ima. Perković i Mustač su bili samo egzekutori, naredbodavac je bila partija, SKH, kasnije SKH-SDP, a danas SDP. Istovremeno treba procesuirati sve koji su štititi braću udbaše: Milanovića, Pusićku, Josipovića, Miljenića, Bajića, suce u V. Gorici i sve saborske zastupnike koji su donosili lex Perković.

AJ
ajmo
12:19 03.08.2016.

Gospodine Brkiću pozdrav i mogu vam reči da mi je drago da vas vidim u javnosti sa stavovima koji su uvijek ispravni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije