Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nitko nije odgovarao

Državno odvjetništvo pokrenulo istragu o zločinu na Ovčari

Ovčara
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL
04.08.2017.
u 16:48

Protiv 57 osoba zbog kaznenih djela ratnog zločina

Županijsko državno odvjetništvo u Osijeku naložilo je Policijskoj upravi vukovarsko-srijemskoj provođenje izvida i kriminalističkog istraživanja u vezi zločina počinjenih na Ovčari 1991, piše Direktno.

- Županijsko državno odvjetništvo u Osijeku 28. studenoga 2016. zaprimilo je kaznenu prijavu Koordinacije udruga branitelja i stradalnika iz Domovinskog rata protiv ukupno 57 osoba zbog kaznenih djela ratnog zločina počinjenih prema ratnim zarobljenicima i civilima iz vukovarske bolnice na Ovčari dana 20. studenoga 1991, rekao je Miroslav Kraljević, zamjenik županijskog državnog odvjetnika u Osijeku.

Za zločine na Ovčari još nitko nije odgovarao.

Komentara 44

DO
domxerex
17:25 04.08.2017.

Trebalo bi pokrenuti istragu jer nije do sada pokrenuta istrada. Tko je bio taj koji je to držao u ladici? I zašto? Trebalo bi ga javno imenovati i prikazati u glavnom dnevniku pa neka ponosito hoda po ulicama Beograda!

AM
AMD------------------------
16:54 04.08.2017.

vukovar vam je pun svjedoka i simpatizera zlocina.

Avatar Eddie
Eddie
17:30 04.08.2017.

26 godina nakon genocida? Vec je hrpa tih djubretara zlocinaca krepala prirodnom smrcu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije