Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERVJU Branko Grčić:

'Ova katastrofa nadilazi sve dosad. Vlada je loše kadrovirala u Ini i ima zapovjednu odgovornost'

04.10.2022.
u 11:06

Ova afera pokazala je da je dosadašnji sustav upravljanja bio katastrofalan te da ne postoji nikakva garancija da unutar sustava nije bilo još takvih slučajeva. Stoga mislim da bi dobro došla jedna temeljita snimka stanja, analiza svih važnijih ugovora, provjera najvećih poslovnih transakcija.

Ključne riječi

Komentara 23

RE
remarga
11:27 04.10.2022.

Ovaj Grčić postavljao barikade oko Knina. Gospodo iz MUP-a, uhitite ga, što se čeka?

Avatar smokeonthewater
smokeonthewater
11:33 04.10.2022.

Do ove pljačke HDZ je bio kriv što Hrvatska nema nikakva upravljačka prava ni utjecaj u INI. Sad pak oni koji su prodali INU za kikiriki optužuju HDZ i vladu Plenkovića za zapovjednu odgovornost u kompaniji a koju prema tim jadnicima nisu ni imali. Ma mrš' ....

DU
Deleted user
12:06 04.10.2022.

Dok je ovaj “ stručnjak” bio na vlasti zadužio je zemlju za 74 milijarde, i sad mu dajete prostor da prosipa pamet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?