Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BERKHEIM

Otrovali se plinom na proslavi? Sedmero Hrvata završilo u bolnici u Njemačkoj

vatrogasci
Foto: screenshot/youtube
1/2
12.12.2016.
u 11:14

Na mjesto događaja stigla je policija, 17 vatrogasaca te 41 medicinski djelatnik

Tradicionalna proslava Nikolinja u Hrvatskoj katoličkoj zajednici Esslingen prekinuta je u subotu nakon što su se deseci gostiju požalili na probleme s disanjem.

U dvorani Osterfeldhalle u Berkheimu nalazilo se oko 400 gostiju, a njih sedmero završilo je u bolnici. Među njima je i dvoje djece.

Oko 40 ljudi na licu mjesta zbrinuli su liječnici, javlja Croexpress.

Poziv u pomoć u Centar crvenog križa stigao je oko 21.25 sati, a voditelj službe Michael Wucherer shvatio je da je riječ o velikoj operaciji te je na putu u Berkheim zatražio pojačanja. Na mjesto događaja stigla je policija, 17 vatrogasaca te 41 medicinski djelatnik.

Još uvijek nije poznato gdje i je li se doista dogodilo curenje plina jer vatrogasci nisu mogli pronaći iritante u zraku nakon što se dvorana ispraznila. Spominju se i moguće neispravnosti u instalacijama.

>> Otac u zadnji tren spasio djecu od trovanja ugljičnim monoksidom: Na sreću da sam na vrijeme shvatio što se dešava

Komentara 6

KA
kajbum
12:08 12.12.2016.

To je njemacki specijalitet

DA
dangebandi
11:35 12.12.2016.

To je kolinje po njemački, plinom

BI
bil
12:18 12.12.2016.

Dragi hrvati bježite iz te neljudske zemlje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije