Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Originalni tata

Otac zbog ove poruke kćeri za zadnji dan škole izazvao brojne reakcije

Meg Sullivan
Foto: Twitter
1/3
05.06.2017.
u 17:39

Tom Sullivan svojoj je kćeri ostavio neobičnu poruku zbog koje se djevojka prvo nasmijala, ali i rastužila

Završetak srednje škole velika je prekretnica u životu, kako za 'djecu' tako i za roditelje. Dok tinejdžeri jedva čekaju dan kada će završiti srednju školu, roditelji se boje odrastanja svoje djece pa se s tim puno teže nose. Pogotovo ako znaju da će njihova djeca otići na fakultet koji im nije baš blizu pa ih neće više viđati svaki dan.

U takvoj se situaciji našao i Tom Sullivan iz Tacome u SAD-u kada je njegova 18-godišnjak kćer Meg završavala srednju školu. On joj je još od vrtića svaki dan spremao užinu, a radio je to i kada je ona imala 17 godina iako su se često smijali zbog toga. Čak joj je uvijek gulio i naranče koje bi joj spremao u kutiju za ručak.

No, zadnjeg dana njezinog srednjoškolskog obrazovanja, otac je napravio nešto potpuno drugačije. U vrećicu joj je stavio dvije naranče s korom i upute kako se guli naranča. Na papir joj je napisao i 'Vrijeme je moja djevojčice" te je stavio tužno lice.

Djevojka je fotografirala naranče s uputama i objavila na Twitteru gdje je očev potez odmah postao pravi hit.

– Osjećala sam se kao da s tom porukom završava razdoblje mog djetinjstva i počinje moj život odrasle i neovisne osobe. Toliko mi je dugo pravio užine, a sada ne može sa mnom na fakultet i bit ću sama. Bila sam pomalo tužna zato što moram otići – rekla je 18-godišnja Meg koja odlazi na fakultet udaljen 2.000 kilometara od svoga oca s kojim je živjela kada su se roditelji rastali.

Komentara 2

OB
ObrenM
19:07 05.06.2017.

Kada promislim da ste ispucali sve gluposti,nadmasite sebe.

KO
Kora
18:11 05.06.2017.

Da se rasplačeš!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije