Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
To nije očekivala

Ova djevojka u crvenoj haljini mladenki je upropastila vjenčanje

vjenčanje
Foto: Screenshot Instagram
1/3
03.06.2017.
u 16:12

Mladenka je s ocem hodala do oltara, no onda joj se nešto našlo na putu

Trenutak u kojem ide do oltara poseban je za svaku mladenku. Još kao djevojčice maštaju o tome i mnoge žene misle kako im najljepši dan u njihovim životima ništa neće pokvariti. No, puno toga može poći po zlu, a u to se uvjerila i mladenka kojoj je vjenčanje upropastila jedna gošća zbog fotografiranja. 

Mladenka je, naime, hodala prema oltaru, a gosti su je fotografirali mobitelima. No, jedna gošća malo se previše nagnula kako bi uhvatila što bolji kadar misleći da je ograda na koju se naslonila čvršća pa je pala zajedno s njom na put koji je vodio mladenku do oltara. 

Šokirana djevojka brzo se ustala s poda, a jedan joj je mladić pomogao podići ogradicu dok su organizatorice vjenčanja pokupile cvijeće. Mladenka je dotad s ocem pričekala te nastavila hodati prema oltaru kao da se ništa nije dogodilo. Djevojka u crvenoj haljini očito je imala sreće jer malo koja mladenka bi joj to oprostila, a video s ovog vjenčanja brzo je postao hit na Instagramu. 

 

Passada 😱

Objavu dijeli Wedding 🎀 (@weddingideas_brides)

 

Komentara 6

Avatar davcro
davcro
17:17 03.06.2017.

i sa čime je sad vjenčanje upropašteno!? ništa posebno, bezveze

Avatar Ruanda2013
Ruanda2013
19:23 03.06.2017.

karolajna, opet nam kradeš megabajte s bombasticnim naslovima!

Avatar anlaser
anlaser
19:48 03.06.2017.

I ti sebe zoveš novinarkom ? Da radiš za mene jednom nogom bi već bila na izlaznim vratima !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije