Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVIO STATUS

Otac Vuka Vukovića postao šef Holdinga: 'Uskoro ćete svi doznati tko je on zapravo'

Foto: Grad Zagreb/Pixsell
1/3
15.06.2021.
u 08:42

"Bravo tata, zaslužio si apsolutno, i samo naprijed", napisao je Vuk

Otac našeg uglednog i svjetski priznatog ekonomista Vuka Vukovića, Nikola Vuković jučer je imenovan novim šefom Zagrebačkog holdinga. To je na svom Facebook profilu komentirao Vuk Vuković.

Foto: Grad Zagreb

Evo što je rekao o svom ocu:

"Kad sam gostovao u NU2 prošle godine, spomenuo sam pred kraj emisije kako mi je u obrazovanju i razvoju puno pomogao moj otac sa svojom bibliotekom od 15 tisuća knjiga. Zapravo ih je 17 tisuća, jer su 2 tisuće kod mene.

Sada ih je već, nakon godinu i par mjeseci, blizu 18 tisuća (evo, naručili smo 200 komada sabranih djela ekonomskih klasika iz US prije koji tjedan). U svakom slučaju radi se o jednoj od najvećih privatnih biblioteka vjerojatno u ovom dijelu Europe. 

I to je najbitnije što trebate znati o novom šefu uprave Zagrebačkog holdinga. Čisto kao detalj koji ukazuje na suštu suprotnost od bivše uprave i dosadašnjeg načina upravljanja.

O njegovoj stručnosti, znanju i sposobnosti neću govoriti, o tome ćete se uvjeriti sami vrlo brzo. Mislim da je skupljena izvrsna ekipa i uvjeren sam u uspjeh, tako da čestitam svima koji su preuzeli ovaj težak posao i čestitam  gradonačelniku i zamjenicima na sjajnom potezu!

Bravo tata, zaslužio si apsolutno, i samo naprijed! 

P. S. Ovo naravno znači da ja ne sudjelujem u projektu transparentnosti grada Zagreba, odnosno ako i budem, to će biti besplatno i za grad i za Holding", napisao je Vuk Vuković.

U posljednjoj rečenici Vuković se osvrnuo na projekt svoje tvrtke Oraclum, koja je napravila aplikaciju transparentnosti koju uvode gradovi po Hrvatskoj. Radi se o aplikaciji putem koje građani mogu na internetskoj stranici pregledavati svaki pojedinačni trošak, svaki pojedinačni ugovor te sve plaće svih zaposlenika gradova ili tvrtki.

Opširnije o biografiji Nikole Vukovića i svim detaljima iz njegove profesionalne karijere možete čitati OVDJE.

Komentara 98

ST
stefj
08:51 15.06.2021.

Hm, nadamo se da skupljanje knjiga nije jedini hobi tog čovjeka, nadamo se da je koju od tih knjiga i pročitao...

AT
ATG
09:26 15.06.2021.

Uh, kako li je samo brzo i transparentno prošao ovaj natječaj za tatu stručnjaka bibliotekara! Bravo tata, sad uguzi i sina i njegovu aplikaciju na istom takvom brzom i transparentnom javnom natječaju jer svi znamo da sigurno ne postoji niti jedna slična ili, ne daj Bože, bolja aplikacija neke druge tvrtke.. A možda grad i otkupi knjige po popularnoj cijeni i zaposli mamu kao bibliotekaricu? Naravno, na transparentnom i brzom natječaju.

OD
Ostanite_doma
08:52 15.06.2021.

A gdje je taj do sad bio tako uspjesan u ekonomiji i gdje su mu pare ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije