Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMENOVANA NOVA UPRAVA

Tko je Nikola Vuković, novi predsjednik Uprave Holdinga

uprava Holdinga
Ured gradonačelnika grada Zagreba
14.06.2021.
u 23:01

Nikola Vuković je bio pomoćnik predsjednika Uprave Holdinga, bio je na više pozicija direktora, zna dobro sustav, rekao je danas Tomašević

Komentara 11

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
07:38 15.06.2021.

Drugim riječima bio je druker preko kojeg je Tomica saznavao sve što se događa u Holdingu !

Avatar Retardo
Retardo
06:07 15.06.2021.

Kakvo iznenađenje. Njemačko-austrijski plaćenik Tomašević je na čelo Holdinga postavio ekipu iz njemačkih i austrijskih banaka. I naravno, njemačko-austrijski mediji to prenose s radošću.

DU
Deleted user
23:44 14.06.2021.

Nisu bili prvi, ali su bili drugi i treći, ogromna promjena i sad kad su postali prvi .Ispunjeni su svi uvjeti da Zagreb procvjeta, jedino su zaboravili da i oni imaju druge i treće, a i bivše prve, koji ćeće im pomagati kao ioni svojima dok su bili drugi i treći. Maknuli Transparentno javnim natječajem postaviše ljude.po rezultatima bi se moglo zaključiti da je oglas objavljen u Politici ili Pobjedi, li poslije izbora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije