Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Tko je Nikola Vuković, novi predsjednik Uprave Holdinga

Nikola Vuković je bio pomoćnik predsjednika Uprave Holdinga, bio je na više pozicija direktora, zna dobro sustav, rekao je danas Tomašević
14. lipnja 2021. u 23:01 13 komentara 15218 prikaza
uprava Holdinga
Foto: Ured gradonačelnika grada Zagreba

Bio je najbliži suradnik Ive Čovića, tadašnjeg predsjednika Uprave Zagrebačkog holdinga. Nikola Vuković, koji je od danas zasjeo na njegovo mjesto, slovio je kao osoba od njegova povjerenja, zbog čega se još 2012. nagađalo da bi Vuković mogao ući u Upravu Holdinga, baš zato jer ga je tamo htio šef Ivo Čović, koji je bio izbor SDP-a, zbog čega je bio u stalnom sukobu s pokojnim gradonačelnikom Milanom Bandićem. I tako je, moglo se tada čuti, Vuković sjedio na najvažnijim sastancima tog komunalnog diva te je kao ekonomski stručnjak aktivno sudjelovao u saniranju duga i loše situacije u kojoj se Holding našao.

KLIMATSKE PROMJENE
Svjetska banka: Kroz 10 godina hrvatska bi obala mogla biti poplavljena i puna invazivnih vrsta, a poljoprivreda nestati
Ima ih posvuda
Što će biti s Bandićevim zastavama? Vijori ih se 15.000, trošak je ogroman, a Tomašević ima plan
Zagreb: Jelena Pavičić Vukičević dala izjavu za medije
Nema je već mjesec dana
Gdje je nestala Jelena Pavičić Vukičević? Evo što kažu njeni suradnici
 • Avatar bijeloanijebrašno
  bijeloanijebrašno:

  Drugim riječima bio je druker preko kojeg je Tomica saznavao sve što se događa u Holdingu !

 • bizonko1:

  Kakvo iznenađenje. Njemačko-austrijski plaćenik Tomašević je na čelo Holdinga postavio ekipu iz njemačkih i austrijskih banaka. I naravno, njemačko-austrijski mediji to prenose s radošću.

 • cigrovski.darko:

  Nisu bili prvi, ali su bili drugi i treći, ogromna promjena i sad kad su postali prvi .Ispunjeni su svi uvjeti da Zagreb procvjeta, jedino su zaboravili da i oni imaju druge i treće, a i bivše prve, koji će ... prikaži još!će im pomagati kao ioni svojima dok su bili drugi i treći. Maknuli Transparentno javnim natječajem postaviše ljude.po rezultatima bi se moglo zaključiti da je oglas objavljen u Politici ili Pobjedi, li poslije izbora.