Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Puli

Oštećen Slavoluk Sergijevaca, policija traga za počiniteljem

\'policija1_Pixsell_Crn_09031\'
Arhivska fotografija
01.11.2011.
u 11:48

Policija moli građane koji imaju bilo kakva saznanja o mogućem počinitelju, da se jave u prostorije Policijske postaje Pula, na broj telefona 052/532 628 ili 192 ili na e-mail adresu istarska@policija.hr.

Istarska policija traga za nepoznatim počiniteljem, koji je tijekom noći protekle subote na nedjelju oštetio spomenik Slavoluk Sergijevaca u središtu Pule. Očevidom je utvrđeno da je zasad nepoznati počinitelj iz asfalta uz zapadni rub kolnika Laginjine ulice izvadio betonski stupić, kojim je je ograđena pješačka zona, i otkotrljao ga prema spomeniku. Od udarca znatno je oštećen rub sjevernog stupa Slavoluka, spomenika kulture nulte kategorije. 

Protiv nepoznatog počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave za kazneno djelo uništenja i oštećenja tuđe stvari, a policija moli građane koji imaju bilo kakva saznanja o mogućem počinitelju, da se jave u prostorije Policijske postaje Pula, na broj telefona 052/532 628 ili 192, a informacije mogu proslijediti i na e-mail adresu istarska@policija.hr.

Ključne riječi

Komentara 1

SL
slavonac42
10:27 06.11.2011.

Policijo prvo ispitajte i provjeritem tatine i mamine sinove kao i mjesne huligane gdje su se kretali navedenu noć jer od objesti neznaju ti totični šta bi radili jer znaju da se sve u policiji zataškava i malo tko se kazni od roditelja koji su imučni i u vladi njihova djeca i jesu napast ovome narodu kao i njihovi roditelji kraj koji smiju raditi šta hoče jer im oni stoje iza leđa i čuvaji ih!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije