Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKROVIŠTE

Osama bin Laden šest je godina živio u vili u kojoj je ubijen

kuća
AFP
03.05.2011.
u 20:07

– Nije komunicirao ni s kim izvan vile. No čini se da je tamo bio jako aktivan – rekao je Brennan televiziji CBS

Bin Laden je šest godina živio u vili u kojoj je ubijen, rekao je John Brennan, savjetnik za borbu protiv terorizma američkog predsjednika Obame. – Nije komunicirao ni s kim izvan vile. No, čini se da je tamo bio jako aktivan – rekao je Brennan televiziji CBS.

– Znamo da je on objavljivao video i audiosnimke. Znamo da je bio u kontaktu s nekim visokim dužnosnicima Al-Qa'ide – dodao je.

– Ono što sada pokušavamo utvrditi jest u što je sve bio uključen posljednjih nekoliko godina, iskoristiti sve moguće informacije do kojih smo došli te nastaviti s naporima da uništimo Al-Qa'idu – istaknuo je Brennan.

Brennan je također kazao da SAD još razmatra hoće li objaviti fotografije i videosnimke akcije.

Komentara 4

BK
B Kosa
21:21 03.05.2011.

Talibani su imali utociste u Pakistanu sve vrijeme zato in nije bilo lako ni poraziti;Amerika je otpisala Pakistanu ogromne dugove i stalno slala pomoc da bi in predobili za borbu protiv terorizma u skolama su prija odgajani u duhu netolerancije prema drugima

Avatar emilsali
emilsali
21:31 03.05.2011.

Demokratska država Uzroci i Posledice Ono što su amerikanci i evropljani patentirali da bi mogli eksploatisati i ugnjetavati manje države,pod izgovorima da \"tu nešto smrdi\",\"nisi demokrata-terorista si\" i \"nedemokratski sistemi uskraćuju sva prava ljudima\". Telefonska linija Vašington-Bagdad: Vašington:IRAČANI,IMA LI KODKOD VAS DEMOKRATIJE? Bagdad:NEMA,KOD NAS IMA NAFTE. Vašington:E PA NE MOŽE TO TAKO....

SI
sikert
07:56 04.05.2011.

Što je tom narodu?-imaju oko svih kuća visoke zidove kao da se boje da im netko nešto ne ukrade ili su i sami lopovi pa se štite ili čuvaju one svoje bule zamotane do glave u krpe??? Lud narod zavidan drugima a sami ništa ne rade.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije