Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANTE GOTOVINA:

'Uvijek može bolje, ali moramo zavrnuti rukave, nitko nam neće ništa dati na dar'

Ante Gotovina
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/5
28.05.2018.
u 12:10

Na pitanje ide li Hrvatska u dobrom smjeru, kazao je: 'Nadam se, mi smo optimisti.'

Ostvarili smo samostalnost, sigurnost i slobode koje danas uživamo. Mnogi su dali živote. Naše Oružane snage i danas brinu o sigurnosti. One su jedan od najvažnijih stupova nacionalne sigurnosti. Vojnici su nositelji zadaća i u sustavu domovinske sigurnosti, kazao je general Ante Gotovina u povodu Dana Oružanih snaga.

Gotovina je kazao i kako imamo razloga biti sretni te da moramo ''zavrnuti rukave''.

– Nitko nam ništa neće dati na dar, svjesni smo toga – izjavio je general Gotovina, prenosi N1 televizija.

Na pitanje ide li Hrvatska u dobrom smjeru, kazao je: ''Nadam se, uvijek može bolje, mi smo optimisti''.

Pogledajte i galeriju: Obilježavanje 27. obljetnice formiranja Oružanih snaga Republike Hrvatske

Ante Gotovina
1/15

Komentara 66

Avatar Toni Broo
Toni Broo
12:39 28.05.2018.

Najglasniji kritičari Hrvatske su oni koji nikoga ne zapošljavaju, koji ne stvaraju novu vrijednost. Većina pljuvača po Hrvatskoj živi od subvencija, uhljebljeni su u medijima, nevladinim udrugama i raznim kulturnim ustanovama te državnim institucijama. Uzor im je juga koja nas je 1989. bacila na prosječnu plaću od 8 milijuna dinara odnosno 150 njemačkih maraka. Ta ekipa jugo-ljevičara prodaje preko medija svoju sliku Hrvatske, a kada im partija nije vlast, apatiju i depresiju prodaju, odnosno za njih je sve u Hrvatskoj crnilo, a crnilo su oni sami.

NA
NasaSenkica
12:35 28.05.2018.

Heroj naš koji je trunuo u haskom kazamatu za slobodu svih Hrvata.

Avatar buffalobill
buffalobill
12:35 28.05.2018.

E ti Ante lijepo ti to zboris, samo kod nas ima masa palamudana koji su se dobro kako kazu uhljebili. Pa ima oni pa ovih ne da im nije u interesu da nam bude bolje, nego nisu u stanju da vode drzavu. Sve je to postalo netko i nesto zaslugama iz domovinskoga rata bez fakulteta i studiranja. Pa nam ti takvi danas vode drzavu, a neznaju jer nisu ni za to izucili vec preko crashkurs diplome stekli i danas imamo to sto imamo. Mislim Ante nemam protiv tebe nista, ali i ti si jedan od njih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije