Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
upozorio ga prijatelj

Objavio fotke kuće u oglasu, nije primijetio da je otkrio i jedan neugodan detalj

09.03.2018.
u 09:16

Kad su fotografije već bile objavljene, muškarca je prijatelj upozorio na detalj s fotografije koji ga je prestravio...

Kod oglasa za prodaju kuća i stanova veliku ulogu igraju i fotografije interijera. Neki se zato odluče fotografiranje prepustiti profesionalcima, no češće prodavatelji sve snime sami svojim mobitelom. 

U tim slučajevima važno je pripaziti da je kuća pospremljena, pronaći najbolji kut, ali i ukloniti bilo kakve nezgodne stvari s vidika. 

Na ovo zadnje zaboravio je muškarac iz Singapura kojeg je prijatelj, kad su fotografije već bile objavljene u oglasu, upozorio na detalj s fotografije koji ga je prestravio. Naime, muškarac je fotografirao svoju kuću gol i nije primijetio da je uhvatio svoj odraz u ogledalu. Zbog toga je morao zatražiti uklanjanje fotografija

Muškarac je ispričao za lokalne medije kako je prije fotografiranja pospremao kuću te se oznojio i razodjenuo da se rashladi, piše Mirror. Takav je išao fotografirati interijer, ali nije primijetio da se ''razotkrio'' u ogledalu, u kutu fotografije. 

Tek kad su fotografije s nezgodnim detaljem osvanule u oglasu, prijatelj mu je dojavio problem pa su ubrzo skinute sa stranice. Iz agencije su rekli da nitko u kompaniji nije primijetio neugodnu pogrešku te da žale što nisu prije uklonili fotografiju. 

Pogledajte i galeriju: Svi su šokirani fotografijama ovog para s 'bebom', kad ih vidite znat ćete zašto

1/30
Ključne riječi

Komentara 4

KM
kmerotrijeb
14:45 09.03.2018.

Glup, gluplji, VL....

Avatar maxist
maxist
19:33 12.03.2018.

a valjda se nema s čim hvaliti ili groziti.....

MW
mwangawamungu
08:03 10.03.2018.

Bar ju je pospremio pa makar i gol!Kod nas ljudi objavljuju oglase kuća i stanova totalno razbacane, s metlom usred kadra, odjeća na hrpama....užas!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije