Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKERAŠ

Odustao od lova na Guinnessa doznavši da je rekord 115 sati!

poker
Vjeran Žganec Rogulja / PIXSELL
20.09.2010.
u 17:15

Pokeraš Danijel Črnić imao je krivu informaciju koji je najduži meč - smatrao je da će s 80 sati neprekidnog igranja pokera oboriti Guinnessov rekord

Propao je pokušaj Danijela Črnića da u pubu Potkova u Toplicama Sveti Martin, igrajući neprekidno poker 80 sati, sruši Guinnessov rekord.

 - Obaranje Guinnessova rekorda u pokeru otkazano je zbog tehničkih problema organizatora. Najbolje namjere Danijela Črnića, obarača rekorda, podupirat ćemo i ubuduće – rekao je jučer Željko Zadravec, predstavnik Spa & Golf Resorta Sveti Martin, koje je bio domaćin Danijelu Črniću.

 Kako doznajemo, “tehnički problem” nastao je kad je te večeri Danijel Črnić doznao da ima stare podatke o neprekidnom igranju pokera. Naime, rekord od 72 sata igranja pokera postavljen je 2004. godine i otada je srušen nekoliko puta. A u lipnju ove godine Phil Laak u Las Vegasu poker je igrao 115 sati! (iv/VLM) Propao je pokušaj Danijela Črnića da u pubu Potkova u Toplicama Sveti Martin, igrajući neprekidno poker 80 sati, sruši Guinnessov rekord.

 - Obaranje Guinnessova rekorda u pokeru otkazano je zbog tehničkih problema organizatora. Najbolje namjere Danijela Črnića, obarača rekorda, podupirat ćemo i ubuduće – rekao je jučer Željko Zadravec, predstavnik Spa & Golf Resorta Sveti Martin, koje je bio domaćin Danijelu Črniću.

 Kako doznajemo, “tehnički problem” nastao je kad je te večeri Danijel Črnić doznao da ima stare podatke o neprekidnom igranju pokera. Naime, rekord od 72 sata igranja pokera postavljen je 2004. godine i otada je srušen nekoliko puta. A u lipnju ove godine Phil Laak u Las Vegasu poker je igrao 115 sati! 

Prvi je to u nizu pothvata koji će poduzeti “Guinnesova skupina Sportom za život”. Cilj projekta je skupljanje novca za liječenje oboljelih od leukemije.

Ključne riječi

Komentara 3

BU
buddhalassie
17:57 20.09.2010.

rekord u maratonskom igranju pokera postavio je Phil Laak, profesionalni poker igrač, u lipnju ove godine te on iznosi 114 sati.

OB
-obrisani-
17:41 20.09.2010.

\"Sportom za život\". Oli se poker ubraja u sport ?

DA
danijel8
17:57 23.09.2010.

POŠTOVANI! Prvenstveno zahvaljujem se na medijskoj podršci! Istina je da smo za Guinnessov rekord gospodina Filipa Laka saznali prekasno i zbog pogreške Guinnessove komisije rekorda koja nas nije izvjestila o novo postavljenom rekordu rekord je privremeno obustavljen! Prethodni Guinnesssov svjetskiski rekord u maratinskim pokeru oboren je 2004. god, i nakon tog rekorda nijedan drugi Guinnessov svjetski rekord nije službeno priznat do rekorda gospodina Filipa Laaka! Tako da izjava kako je u međuvremenu oboren rekord više puta je neistina! Gospodinu Filipu Laaku najiskrenije čestitam na fantastićnom uspjehu! Guinnessova Družina Sportom za Život nastavlja suradnju sa Spa I Golf Resortom Sveti Martin jer su savršen spoj predivne čiste i ozdravljujuće prirode koja u skladu sa vrhunskom kvalitetom cijelokupne ponude Toplica Sveti Martin i njihovih iskreno pozitivnih i srdaćnih djelatnika pružaju svakoj osobi savršen psihofizićki opuštajući i ozdravljujući odmor ! DO IDUĆEG SUSRETA! S POŠTOVANJEM I ZAHVALNOŠČU! DANIJEL ČRNIĆ GUINNESSOVA DRUŽINA

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije