Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Optužnica za ubojstv

Odbjegli optuženik: Udario me i rekao “Nije ti ovo Srbija!”

abramov
vl
03.06.2010.
u 18:29

Dušan Cupać (22) optužen je zbog lanjskog ubojstva creskog studenta Aleksandra Abramova

Zbog ubojstva creskog studenta Aleksandra Abramova (23) koji je lani 4. prosinca pretučen i preminuo na pločniku riječkog Trga sv. Barbare ugušivši se u krvi optužen je Dušan Cupać (22). Za njim je raspisana tjeralica.

U međuvremenu, u Višem sudu u Valjevu branio se da je Abramov njega prvi udario i rekao mu “Nije ti ovo Srbija”, a on mu je uzvratio jednom, u nos. Pobjegao je jer se bojao osvete kad je čuo da je Abramov preminuo. Izrazio je kajanje što je sukob, začet prepirkom u redu pred pizzerijom, tragično završio.

Tužitelji tvrde da je šakom oborenog Abramova nastavio tući čak i kad se prestao opirati. Cupaćevi kompanjoni, Dario Savić (25) i rođak Dario Cupać (22), terete se zbog nepružanja pomoći.

Komentara 9

BR
brgr
21:55 03.06.2010.

a ti brate mora da si srbin kad ovako lepo pricas pa ovu nasu rec\" od vajkada\" koristis.

OB
-obrisani-
19:07 03.06.2010.

srbin je od vajkada kukavica bio,na megdanu uvijek je gubio boj,laže ovaj srpčić da se sve praši jer mu je to u krvi

Avatar carlito
carlito
17:08 06.06.2010.

Najlakse se pozivati na nacionalnu netrpeljivost i obranu.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije