Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prognoza za sedam dana

Očekuje nas novi snježni pokrivač visine 10-40 cm

snijeg u rijeci
Pero Lovrović/PIXSELL
09.02.2010.
u 18:02

Vikend donosi uglavnom suho vrijeme, no početkom idućeg tjedna mjestimice bi opet moglo biti slabe kiše.

Snijeg, bura i hladnoća obilježit će i sljedećih sedam dana. Iz DHMZ-a doznajemo da će u središnjoj i istočnoj Hrvatskoj te u Gorskom kotaru i Lici sutra i u četvrtak opet padati snijeg pa se očekuje stvaranje novog snježnog pokrivača visine od 10 do 40 centimetara. U subotu će oborine postupno prestajati, a prema kraju dana će se djelomice i razvedravati.

Nedjelja će uglavnom biti suha, no početkom idućeg tjedna ponovno bi povremeno moglo zasniježiti. Najniže jutarnje temperature u tim dijelovima zemlje bit će od -11 do -3, a najviše dnevne od -4 do 0 Celzijevih stupnjeva. Na sjevernom Jadranu i u Dalmaciji bit će kiše i jakog vjetra (moguća i olujna bura), a sutra je velika vjerojatnost za susnježicu te ponegdje i snijeg.

Vikend donosi uglavnom suho vrijeme, no početkom idućeg tjedna mjestimice bi opet moglo biti slabe kiše. Jutarnje temperature bit će od -3 do 1 (uz obalu od 2 do 5), a dnevne od 1 do 6 (uz obalu od 6 do 11 Celzijevih stupnjeva).

Ključne riječi

Komentara 1

PI
pistaljka
22:38 09.02.2010.

A, što možemo - globalno zatopljenje!??? Al Gore, kao pijun i plaćenik židovsko-masonske oligarške mafije, nije se nadao ovakvom skorom odgovoru prirode.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije