Naslovnica Vijesti Svijet

Očajni otac: Vrati mi moju Lisu, ti nemaš pravo na nju!

Trag: Vozač kamiona skrio se s djevojčicom u Welsu, gradu u kojem ima prebivalište i posao
05. siječnja 2012. u 10:00 6 komentara 12 prikaza
Lisa
Foto: \"

Njemačka policija ušla je u prvi vrući trag za Hrvatom Marijem F. (28) koji je prije 19 dana oteo 11-godišnju djevojčicu Lisu Pawlykowski iz Leipziga, u koju se bolesno zaljubio. Kako javljaju austrijski mediji, policija je u srijedu počela češljati grad Wels u sjevernoj Austriji.

– Nakon dva tjedna nade i straha, njemačka policija sada je našla prvi vrući trag: vozač kamiona Mario F., Hrvat podrijetlom, skrio se sa svojom zabranjenom ljubavi u Welsu, gradu u kojem ima prebivalište i posao – objavio je austrijski portal heute.at. Policija u Leipzigu objavila je da traga za crvenom Citroën Xsarom s registarskim oznakama L-HV 5626. Tim se autom, kažu u policiji pozivajući se na svjedoka, 16. prosinca 2011., u kasnim večernjim satima, odvezao 28-godišnji Mario F., a nije poznato je li tada s njim bila i Lisa. Podsjetimo, bolesni Mario zaljubio se u kćer svoje bivše djevojke, a javnost su šokirala njegova ljubavna pisma u kojima se djevojčici obraća kao odrasloj djevojci: “Volim te”, “Svake sekunde mislim na tebe”, “Život bez tebe nema smisla”.

Lisina majka Ramona vezu s Marijem počela je prije dvije i pol godine, a sada optužuje sebe što ranije nije primijetila da se Mario previše približava njezinoj kćeri. Smatrala je tada, kaže, da Mario pokušava preuzeti ulogu Lisina oca. Majka Ramona priznaje da je primijetila nježnost i zbližavanje, ali ne i koliko je duboko otišao taj odnos. Tijekom istraživanja slučaja pojavile su se i šokantne fotografije. Na Lisinu Facebook profilu nalazi se i fotografija kreveta s lisičinama i okovima, alat kojim se koriste sado-mazo ljubavnici.

Njemački mediji, koji su se prvi put za Marija usudili napisati riječ pedofil, javljaju da je Lisina obitelj od 2010. bila pod nadzorom centra za socijalnu skrb. Iz hrvatske policije jučer su potvrdili da još nisu uključeni u slučaj. Jens Fritzsche, Lisin otac, strahuje da Mario drogira njegovu kćer da bi još više bila pod njegovim utjecajem. – Vrati mi moju kćer, ti nemaš pravo na nju – pozvao je otmičara očajni Lisin otac.

SPAR
Kako smanjiti unos šećera
Zašto osjećamo potrebu za slatkim i kako se oduprijeti tome?
  • @rea:

    Lolita, Nabokov. Perverzno.

  • TM:

    Na zalost tako se dogadja dijeci koju majke uzmu sa sobom i odu kod ljubavnika misleci samo na seba.

  • Toni50:

    Njemačka policija ušla je u prvi vrući trag za Hrvatom Marijem F. (28).. Hrvat i šta če o njemu da se piše pravi sranje ili se slavi time da se Hrvtska bolje upozna kavi i zašto tu jedva čekau ulaz u EU !