Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U medicinske svrhe

Oakland ugostio međunarodni Expo kanabisa i kudjelje

marihuana
Reuters
06.09.2011.
u 11:27

Tijekom vikenda svi konzumenti s liječničkim potvrdama bili su pozvani da ostvare svoja prava i zapale na stubama ispred gradske vijećnice

Pod budnim okom lokalnog stanovništva Oakland, kao središte medicinskog uzgoja marihuane, bio je najprikladnije mjesto održavanja prvog uličnog festivala marihuane. Dvodnevni međunarodni Expo kanabisa i kudjelje svoja je vrata posjetiocima otvorio u subotu. Prostirući se na pet gradskih blokova, kako izvještava lokalni Oakland North, ovim događajem prvi je put osigurano mjesto za konzumiranje marihuane u bilo kojem obliku svima s liječničkom potvrdom.

Tijekom vikenda svi konzumenti s liječničkim potvrdama bili su pozvani da ostvare svoja prava i zapale na stubama ispred gradske vijećnice. Na festivalu su se predstavili deseci ambulanti, dispanzera, klinika, medicinskih predstavnika i raznih prodavača pa čak i nekolicina odvjetnika. Organizirana su mnoga predavanja povezana s medicinskom uporabom marihuane. Posvuda su se dijelili uzorci raznih proizvoda na bazi kanabisa, a i prodavači brze hrane zadovoljno su trljali ruke pogledavajući na redove ogladnjelih posjetitelja festivala.

Komentara 2

IN
inkmethod
12:08 06.09.2011.

Kakva medicinska marihuana, to su gluposti, pa nasa premijerka je rekla da je to droga i da svaki pravi narkoman pocinje s marihuanom, kakve sad priče izmišljaju ti amerikanci o medicinskoj marihuani!???!?!?!?!Hrpa gluposti, marihuana treba bit ilegalna jer je ona droga i nista dobro iz nje ne proizlazi!!!!!!Meni je baš \"drago\" što živim u zemlji koja ima tako napredne stavove!!!!!

OB
-obrisani-
19:45 06.09.2011.

06.09.2011. u 12:08h inkmethod je napisao/la: ...... mora cu te razocarati Kanabis je stvarno lekovita biljka nadam se da si czuo tetrahidrodelta9 canabinol .... cak je u ewmisiji na rubu znanosti gostovao Rick Simpson koji uljem od kanabisa izlecio 2500lecio 2500 ljudi vecinom koji su imali neki od obluika raka u Americi ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije