Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKOPAN U ŠIROKOM BRIJEGU

Novinar Mario Pinjuh (30) preminuo od korone: Završio je na respiratoru, ali tijelo je otkazalo

Foto: Radio Mir Međugorje
13.09.2020.
u 21:52

Pinjuh je radio za nekoliko hercegovačkih medija, a dio tima radija Mir postao je 2018. godine.

Mario Pinjuh (30), novinar Radiopostaje Mir Međugorje te suradnik Jabuke TV, preminuo je u petak u večernjim satima u mostarskoj bolnici.

Kako su objavili BiH mediji, Pinjuh je bio pozitivan na koronu te se tjednima liječio u mostarskoj bolnici. Završio je na respiratoru.

- Šokirani smo, u najdubljoj smo tuzi zbog tako naglog odlaska našeg prijatelja, kolege, čovjeka, našeg Marija. Već od sredine kolovoza kada nam je javio da je zbog korone na liječenju u mostarskoj bolnici, sa strepnjom smo pratili hoće li mu se stanje poboljšati. Nažalost, bolest je bila prejaka, žao mi je i zbog njegove obitelji i nas samih - rekao je za Slobodnu Dalmaciju glavni urednik Jabuke TV Goran Kutle.

Pinjuh je radio za nekoliko hercegovačkih medija, a dio tima radija Mir postao je 2018. godine.

- Pamtit ćemo ga kao vrijednog kolegu koji je volio svoj posao. Nedostajat će nam njegova vedrina, susretljivost i mladenački duh - napisali su njegovi kolege s Radija Mir Međugorje.

Pinjuh je pokopan danas u Širokom Brijegu.

Ključne riječi

Komentara 28

VE
veljača
22:30 13.09.2020.

Sućut obitelji!

GA
Galebzeleni
23:01 13.09.2020.

Di su sad antikoronasi? Jesu na prosvjedu? Ili i dalje briju na teoriju zavjera? Ono kad misliš da si pametniji od svega pa brijes na teorije zavjera 🤣

Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
22:28 13.09.2020.

A di su sad oni koji misle da je Korona jedna obična zavjera?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije