Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Nogometaše i Baby Lasagnu čekali smo na Trgu – hoćemo li i Slijepčevića?

28.05.2024. u 10:45

Zlatna palma u Cannesu festivalski je ekvivalent Oscaru, ali naši su ljudi toliko otuđeni od hrvatskog filma da možda ne uviđaju koliki je uspjeh ostvario hrvatski redatelj.

Komentara 4

Avatar istovari
istovari
15:15 28.05.2024.

"Sačuvaj me bože hrvatske kulture...." Reče netko jednom. U zemlji sporta i razonode kultura jednostavno nikome i ne treba. Hrpa sjajnih pisaca, slikar, kipara, arhitekata jednostavno za našu javnost ne postoji i nepotrebni su suvišak. Edukacija, mediji ne čine dovoljnoo na afirmaciji kulture kao nasušne potrebe bez koje čovjek i nacija ne postoje. Zato imamo kojekakve Prijovićke i Šupute koje stvaraju privid kulturnog društva.

MA
maltene
12:15 28.05.2024.

Ka d se nešto dogodi na nogometnom SP onda je to trajanje od mjesec dana i rezultat je egzaktan. Ovo je film od 13 minuta i nekom se sviđa ili ne kao i bilo koji film od 13 ili od 130 minuta. Mislim da nije usporedivo, ali ako netko misli da to treba biti organiziran doček neka ga napravi. Usput i vaterpolisti su bili prvaci svijeta pa ih takvi nisu željeli dočekati

Avatar mrIvan
mrIvan
15:16 28.05.2024.

Teško da ovaj komentar može biti kontradiktorniji. Doček i posebna nagrada autoru čiju kompletnu profesionalnu egzistenciju i svaki uradak plaćaju porezni obveznici? Sportaši su se izborili za posebne nagrade - s pravom ili ne, ali to je slovo zakona. Umjetnici su se izborili da im se financira svaki dio profesionalne egzistencije. I što bi još? Na kraju je BL bio najpošteniji - nitko mu nije poklonio ni darivao išta i još se odrekao nagrade. A umjetnički kmečavci će preko novinarčića tražiti opet da im se nešto ubaci u kasicu. Nismo zainteresirani - ni za doček ni za dodatna plaćanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije