Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Albanija želi rat'

Nikolić: Incident oko vlaka zadnji su trzaji Obamine administracije

15.01.2017.
u 13:10

Zahtjeva i odgovor Europske unije u vezi izjave kosovskog premijera Ise Mustafe da su za zaustavljanje vlaka imali suglasnost EU

Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić otkrio je danas, nakon završenog sastanka Savjeta za nacionalnu sigurnost, da su događaji vezani za sporni vlak posljednji trzaji Obamine administracije.

Smatra da sporazumi iz Bruxellesa služe da se Srbija podsjeti na što se obvezala, a da ih Albanija jednostavno gazi, piše Blic.

- Predmet dijaloga u Bruxellesu treba biti samo vlak, odnosno sloboda kretanja, inače ne vidim o čemu trebamo pregovarati s privremenim institucijama Prištine i EU - kazao je Nikolić.

Zahtjeva i odgovor Europske unije u vezi izjave kosovskog premijera Ise Mustafe da su za zaustavljanje vlaka imali suglasnost EU. Sinoćnje pojavljivanje jedinice ROSU shvatio je kao znak da Albanci žele rat

- Upozoravam sve u privremenim institucijama u Prištini da ne ustupaju na teritorije gdje ne mogu biti. Mi ne želimo rat, ali po Ustavu smo dužni zaštiti svoj komad teritorija i građane. Svaki novi pokušaj završit će loše. O tome neka razmišljaju Albanci i njihovi sponzori - poručuje Nikolić.

Foto: Srđan Ilić/PIXSELL

>> 'Dodik svojom politikom uvodi BiH i cijelu regiju u konflikt s nesagledivim posljedicama'

Komentara 65

IC
ICCO
13:35 15.01.2017.

Srbija je talac svojih ludih vođa i nema kraja njihovim luđačkim scenarijima i provokacijama ratom, to evo do voza sa brutalnom provokavcijom traje i danas. Nevjerojatna je pokornost stada i šišanje ovaca koje ih ovakvim provokacijama održava na vlasti. Totalnaa zatupljenost. Žalosno. Metode huškanja i trovanja naroda im se ne mjenjaju već 100 godina.

DU
Deleted user
13:40 15.01.2017.

Nisu albanci nego srbi poslali vlak. Ponavlja se priča iz 91 samo danas svi znaju tko su srbi.

AV
AVIM
13:27 15.01.2017.

Kod nas uSisku se svi Romi prezivaju Nikolić,a ovaj iz Srbije je zaboravio da je Kosovo priznata samostalna Republika ili je taj Nikolić iz Poljana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije