Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Nedostatak javnog morala jedina je konstanta u Hrvatskoj zadnjih desetljeća

18.09.2023. u 13:22

Predvodnici prijeko potrebnih promjena bili su nam oni kojima pravno efikasna Hrvatska nikad nije bila u interesu

Ključne riječi

Komentara 3

K3
Krešimir_3007
16:46 18.09.2023.

Fascinantno je kako takvi pojedinci (HDZ, SDP, sve je to isto...), kad nešto muljaju ili sakrivaju, kako se ponašaju kao osnovnoškolci - te nisam se sjetio, te previdio sam, te učio sam, te ... Kakve muškarčine. Umjesto da se isprsii i kaže: "Ja sam Baja i jesam... I što onda"? Sve nešto nisam znao, nisam htio. I što reći? Realnost.

BA
bacenheider
13:44 18.09.2023.

Javnog morala je jako malo i trebat ce jos vremena poci da nesto takvo i kod nas ispliva na vidjelo.Vidim da je na slici Grlic-Radman i povjerenstvo ga mora dobro kazniti ali on je na ta dva miljuna platio porez,a sad ga prozivaju oni koji zive u iznajmljenom stanu ,a svoj rentaju.Tu se treba ispitati zasto je to tako i kako je tu porez placen?

FR
FranjoTT
13:32 18.09.2023.

Dobro je i dobro da je dobro, hvala Bogu da je dobro! Zapitajte se što je država sve napravila za vas, hvala bogu da je dobro i da može biti bolje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije