Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TONI IVANIŠEVIĆ

Nizozemci pokrenuli istragu o smrti Praljka! Pa pored njih se dogodio genocid u Srebrenici

Haaški sud
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/6
02.12.2017.
u 09:53

Nizozemci istražuju kako je moguća da je general Praljak prošao više od deset kontrola prije ulaska u sudnicu s bočicom otrova u džepu i tko mi je otrov dao. Ne treba od njih previše očekivati.

SUBOTA, 25.11.

Hajduk igra s Osijekom, a Torcida nastavlja s posebnim metodama borbe protiv nogometne oligarhije. Nakon nekoliko fizičkih napada na Mamića i na suca Marića, nakon što je prije par dana verbalno napadnut i izvrijeđan legendarni Iko Buljan, nakon napada na igrače Hajduka, transparentom s tribina prijete vodstvu HNS-a: “Vrijeme je da se zastor spusti, karavana ode, a zvijeri u kavezu dočekaju smrt”. Možda je ipak došlo vrijeme da u Torcidi stanu na loptu?

NEDJELJA, 26.11.

“Sova zove Kolegu, Kolega javi se”! Uoči saborske rasprave o zakonu koji bi trebao regulirati pitanja jugoslavenskih arhiva tajnih službi, jednog od pisaca hrvatskog Ustava, mudrog Vladimira Šeksa ponovo se sumnjiči da je prema Udbi gajio nježne osjećaje. Pojavila se dvojba oko nadimka koji su mu navodno ti dragi ljudi nadjenuli. Godinama se tvrdilo da je Šeki bio Sova, a sada tvrde da su ga zvali Kolega. Umjesto lustracije imamo frustracije.

Haaški sud
1/6

PONEDJELJAK, 27.11.

“Jugovojska mora znat', Hrvatska će dobit' rat”! Nećete hibridni razbojnici! “Protiv Hrvatske se vodi hibridni rat”, poručuje premijer Plenki. Diljem Hrvatske i Hercegovine javljaju se dragovoljci, EU razmišlja o sankcijama Hrvatskoj na kupovinu laptopa, pala je i prva žrtva! Riječ je o ministru obrane Krstičeviću, koji se proglasio prvom žrtvom hibridnog rata, jer ga je Index optužio za prepisivačinu tijekom školovanja u Americi.

UTORAK, 28.11.

Iako Hrvatska ne izdvaja puno novca za kulturu, iz tog sektora stižu samo lijepe vijesti! Vijest da je HDZ u Slunju postavio vodoinstalatera za ravnatelja knjižnice i da je u požeškom teatru, u kojem nema zaposlenih glumaca, zaposlio ženu koja je već u njemu radila i dobila otpremninu, zasjenjuje bomba iz Osijeka. Anto Đapić izabran je u kulturno vijeće osječkog HNK! Za to vrijeme kirurg Kutleša i Zagreba na operaciju u Pulu, ekipu vozi svojim automobilom. Polako, sve će se riješiti. Po redu!

SRIJEDA, 29.11.

Samo 13 godina od odlaska političkog i vojnog vodstva Herceg Bosne u Haag, hrvatska Vlada je primijetila da su oni tamo. Čim su čuli, reagirali su i ponudili pomoć. Jedini je problem što se sada tamo pomoći ne može nikome. Kasno je za sve, a posebno za generala Praljka koji se iz Haga vraća u kovčegu. Džaba su sada najave revizije presude, džaba dramatične promjene službenih putovanja i povratci u zemlju. Šteta je napravljena i teško da se može popraviti.

ČETVRTAK, 30.11.

Nizozemci istražuju kako je moguća da je general Praljak prošao više od deset kontrola prije ulaska u sudnicu s bočicom otrova u džepu i tko mi je otrov dao. Ne treba od njih previše očekivati. Pa pored njih se dogodio genocid u Srebrenici. A bilo bi lijepo doznati zašto je prošlo više od sat vremena, dok je po generala Praljka došla Hitna pomoć. Je li čovjeku bilo spasa da se ranije reagiralo?

PETAK, 1.12.

Plenki s Vladom donio u Osijek punu vreću love! Milijarda kuna predviđena je za zaustavljanje iseljavanja i poticaj da ljudi ostanu u Slavoniji. Teatrolog Đapić dokazuje da posla ima. Posla će imati i odvjetnici. Nakon haške presude, udruge logoraša iz Dretelja i Heliodroma najavljuju tužbe protiv Hrvatske! Računaju, ako su vojnici HVO-a dobili mirovine u Zagrebu, možda i oni mogu nešto otkinuti. Možda na kraju neki odštetni zahtjev stigne i od izbjeglica iz BiH, koje su spas pronašle u Hrvatskoj. Kako je krenulo...

Komentara 7

TO
toljaga22
10:32 02.12.2017.

glupsoni, gori od engleza

LA
Laura Anny
10:53 02.12.2017.

neki zaposlenik ce dobiti promjenu radnog mjesta, i to je to, jaki opstaju slabi nestaju,

DO
domxerex
11:02 02.12.2017.

EU je postala kurvarluk. Oni ovom istragom mogu ustanpoviti samo da nisu oni krivi i da mu nisu oni dali otrov. Čisto kako bi sebe oprali kao i u slučaju srebrenice. Rezultat istrage o srebrenici su odlikovanja vojnicima i zapovjednicima koji su tada tamo bili zbog pretrpljenog straha. Tako je to od kada je nederland postao pederland.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije