Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pretučeni sezonac

'Toliko ružnih i prijetećih poruka sam dobio da na Braču ne mogu više ostati'

Pretučena djevojka iz Varaždina
Foto: 24 sata
14.06.2019.
u 15:06

Njegov šef i prijateljica iz Varaždina, koja je bila među napadnutima, objasnili kako je on dobar dečko, a sad ni kriv, ni dužan mora otići i bojati se za svoj život.

Pretučeni sezonac s Brača požalio se kako su mu, nakon što je skupina od 20-ak nasilnika pretukla njega i njegove prijatelje, počele stizati prijeteće poruke.

Ovaj je mladić iz Vukovara došao raditi sezonu na Braču, a kako pišu 24 sata, nakon napada odlučio je otići kući zbog toga što su iskopali stare fotografije njega s kapom Crvene zvezde i šalom te s majicom s ćiriličnim natpisom ''Vukovar navija za Zvezdu'' te slali ružne i prijeteće poruke.

– Počeli su dizati moje fotografije stare više od pet godina, snimljene bez veze u srednjoj školi. Iskopali su ih negdje po internetu. Pa meni je najbolji prijatelj hajdukovac. Toliko ružnih i prijetećih poruka dobio sam da na Braču ne mogu više ostati, ne osjećam se ni ugodno ni sigurno. Došao sam tu raditi, moj šef je super, ekipa mi je super. Baš zato i idem, i zbog šefa i zbog ekipe i zbog sebe, ne želim nikome stvarati neugodnosti. Mnogi me sada žele predstaviti na ružan način, ali ja nisam taj – rekao je 21-godišnjak za 24 sata.

Njegov šef i prijateljica iz Varaždina, koja je bila među napadnutima, objasnili su kako je on dobar dečko, a sad ni kriv, ni dužan mora otići i bojati se za svoj život.

Podsjećamo, u Supetru je dvadesetak nasilnika pretuklo pet sezonskih radnika, od kojih je bila i jedna djevojka. Pretučeni su se vraćali iz noćnog izlaska kada ih je grupa nasilnika zaskočila i pretukla.  Pretučen je i jedan član supetarskih vatrogasaca Toma Domančić koji se suprotstavio grupi koja ih je napala, bacala na pod i cipelarila. Na kraju je završio u splitskom KBC-u s višestrukom frakturom nosne kosti.

– Ti momci, ta cura i ja bili smo vani zajedno. Oni su bili sa svojom ekipom, ja sa svojom i išli su prije mene kući. Sreli smo na rivi i budući da živimo u istoj ulici dogovorili smo da idemo svi zajedno. I prošli smo tu gdje je Torcidina prostorija. Ovi su momci srpske nacionalnosti i ovi iz Torcide čuli su ih kako govore. I nakon 200 metara njih 15-ak ili 20-ak zaletjelo se prema nama vičući: ''Di su Srbi'' i ''Ubij Srbe'' i počeli su nas tući – rekao je Domančić.

Komentara 70

PR
Princeza
15:51 14.06.2019.

Dajte nam jos malo vesti o ugrozenim Delijama.

Avatar Reconquista
Reconquista
17:24 14.06.2019.

Sretan put.

DU
Deleted user
15:49 14.06.2019.

Neki dan je i pupavac u saboru izjavio da je ratni zlocinac...i javno pozvao drzavno odvjetnistvo da to provjeri!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije