Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
20-ak navijača

Navijači BBB-a razvili transparent kod spomen-križa u Vukovaru

Transparent u Vukovaru
Foto: Facebook
19.05.2020.
u 08:56

Transparentom su željeli upozoriti na neke pojave u društvu

Kod spomen-križa na ušću Vuke u Dunav u Vukovaru navijači BBB-a jučer su razvili veliki transparent kojim su upozorili na neke pojave u društvu.

Koliko se vidi na fotografiji koja je objavljena na njihovu profilu na Facebooku, na ušću je bilo 20-ak navijača koji su držali transparente na kojima je napisano:  

"Zločincu u uniformama

hrvatska realnost

Na kraj će im stati

hrvatska mladost

Hrvatima rešetke i patnja

Srbima zaštita i pratnja

MUP ili SUP

Ćao inspektore".

Ključne riječi

Komentara 20

NO
Norway
09:05 19.05.2020.

..željeli su ukazati na neke stvari u društvu? Wow, pa vi se ne usudite napisati na koje to stvari ukazuju navijači. Nisu to neke stvari nego glavni problem u društvu

Avatar Osvetnik-Ernesta-Fulira
Osvetnik-Ernesta-Fulira
09:06 19.05.2020.

Povijest se ponavlja. Kao i prije 90-e kada je većinski narod (Hrvati) u Hrvatskoj bio manje vrijedan od manjinskog (Srba). Taj dio povijesti je završio krvavim ratom i bježanijom Srba. Nekima očito nije bilo dovoljno da nauče lekciju. Srbi i danas rade u korist svoje štete, a vlast ih štiti iz defetizma i bezidejnosti da riješi stvarne probleme. Onda će nastati plač i jauk kada narod ponovo digne glavu i kad mu pukne film. Igrajte se gsopodo, vatrom, samo naprijed. Sami ćete biti krivi kada stvari eskaliraju van kontrole.

TR
Trnjan
10:04 19.05.2020.

Treba uzeti pravdu u svoje ruke, druge nema

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije