Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napad u vukovaru

Privedene tri osobe iz Zagreba i jedna iz Vukovara zbog napada na dvojicu mladića srpske nacionalnosti

Ilustracija
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/3
18.05.2020.
u 12:36

U nedjelju su predani uz kaznene prijave pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske uz napomenu da se kriminalističko istraživanje nastavlja

Četvrti dan od fizičkog napada na dvojicu Vukovaraca, koji se dogodio u četvrtak oko podneva u samome središtu grada, PU Vukovarsko-srijemske županije izvijestila je da su proveli kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom, 24-godišnjakom i 23-godišnjakom iz Zagreba te 24-godišnjakom iz Vukovara, za koje se sumnja da su 14. svibnja počinili kazneno djelo teške tjelesne ozljede na štetu 24-godišnjaka iz Vukovara. Kako navode iz PU, oni su u nedjelju predani uz kaznene prijave pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske, uz napomenu da se kriminalističko istraživanje nastavlja i daje. Interesantno je i kako je PU u današnjem policijskom istraživanju navela da je 24-godišnjak zadobio teške tjelesne ozljede iako su u petak, u svome redovitom priopćenju, naveli kako je ista ta osoba zadobila lakše tjelesne ozljede.

VIDEO Napad u Vukovaru

Zbog svih tih događaja u Vukovaru su pojačane ophodnje policije. Prema neslužbenim informacijama, koje policija nije iznijela, tijekom vikenda privedeno je bilo više mladića hrvatske i srpske nacionalnosti. Navodno se poslije fizičkog napada na dvojicu mladića srpske nacionalnosti pripremao i uzvrat do kojega, na sreću, nije došlo. Ipak, atmosfera je pomalo napeta, a da nije sve normalno, pokazao je i vlasnik jednoga ugostiteljskog objekta koji se nalazi u središtu grada koji je zatvoren do daljnjeg. Kako nam je rečeno, u njemu su se preko vikenda okupljali pojedini mladići kako bi napali nekoga ili bili napadnuti od druge strane. Treba znati i da se čelnici grada do danas nisu oglasili u povodu tih najnovijih događaja u Vukovaru.   

Ključne riječi

Komentara 1

ŽA
ŽalosnaSova2
18:56 18.05.2020.

Zna se krivac, a zna se i zašto se to događa baš sada. Već duže vrijeme je poremećen normalan suživot u Vukovaru. Bodovi za tekmu "parlamentarni izbori" stiču se baš na ovakvim događajima, isceniranim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije