Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA SE POHVALILA

Našli jednu od četiri Mazde ukradene prije mjesec dana iz autosalona

Mazda
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
31.01.2018.
u 14:21

Priopćili su i da su vozilo vratili autosalonu iz kojeg je ukradeno.

Prije mjesec dana iz jednog autosalona u Puli su ukradene četiri Mazde. Lopov je pod okriljem noći ušao u autosalon, te u maniri filma “Nestali u 60 sekundi” iz salona izvezao četiri vozila i nestao bez traga.

Ili je barem on tako mislio. Jer PU istarska pohvalila se da su pronašli jednu od ukradenih Mazdi. Priopćili su i da su vozilo vratili autosalonu iz kojeg je ukradeno, no nisu priopćili detalje cijele priče.

Pa za javnost tako i dalje ostaje nepoznato gdje je ukradena Mazda nađena, u kakvom je stanju bila, je li netko prepoznao da je riječ o Mazdi ukradenoj iz autosalonu pa je to dojavio policiji ili je policija vozilo našla pomoću svojih istražiteljskih metoda.

No zato je priopćeno i da se i dalje traga za počiniteljem i tri preostala vozila.

Mazda
1/6
Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Ivo Hrvatina
Ivo Hrvatina
14:31 31.01.2018.

Imamo Hrvatsku i imamo još 3. Mazde.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije